Работал в 3 компаниях   1 год 7 месяцев

Торговля розничная / Retail

Media Buyer

Hmel

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

04.2024 - по настоящее время

Мої обов'язки включали аналіз продуктів на релевантність, запуск рекламних кампаній у Google Ads для електронної комерції, підготовку акаунтів перед їх запуском, створення конверсій та роботу з доменами. Також, аналізував результати кампаній та оптимізував їх для покращення ефективності. Я працював із проксі, SIM-картками та платіжними системами, керував рекламними акаунтами та збирав повну статистику по кожному з них. Крім того, я використовував Trello для призначення завдань у команді та спрощення комунікації.

Farmer Google/Facebook

Hmel

Торговля розничная / Retail

11 месяцев

05.2023 - 04.2024

Управління закупівлею витратних матеріалів, створення та підготовка акаунтів Facebook і Google для рекламних кампаній, робота з різними анти-детект браузерами, такими як Dolphin, Octo та Vision, а також використання проксі-серверів. Спеціалізувався на створенні акаунтів спеціально для медіабаєрів у сфері e-commerce.

Farmer Facebook/Google

YOLO

Торговля розничная / Retail

2 месяца

03.2023 - 05.2023

Створення та підготовка акаунтів для рекламних кампаній, робота з анти-детект браузерами та проксі.

Ключевая информация

Я стресостійкий, маю аналітичні здібності, критичне мислення та ефективне вирішення проблем. Вмію знаходити креативні рішення, підтримувати чітку та ефективну комунікацію, працювати в команді та ефективно управляти часом. Я завжди відкритий до навчання та постійного вдосконалення своїх навичок.

Учился в 1 заведении

Сумський державний університет

ЕлІТ/ Мікро- та наносистемна техніка

Суми, 2023

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Дополнительная информация

Мої Hard Skills

Вмію працювати з анти-детект браузерами, проксі-серверами, SIM-картами та cookies. Добре знайомий з середовищем Google Ads, розумію алгоритми соціальних мереж та процедури блокування акаунтів. Крім того, володію Canva для створення контенту, використовую spy-сервіси для аналізу конкурентів і маю досвід роботи зі Slack та Trello для командної комунікації та управління проєктами.

Дмитрій

Media Buyer

Сумы

600 $

22 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 часа назад