Работал в 4 компаниях   16 лет 6 месяцев

IT, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Самозайнятий, фахівець з маркетингу

Название компании скрыто

IT

3 года 7 месяцев

02.2021 - по настоящее время

Працюю у стартапі по розробці цифрового додатку для організації персональних баз знань та управління знаннями (ринок США та Європи).

- Повний спектр маркетингових активностей продукту. Рекламні експеременти, запуск рекламних кампаній в соціальних мережах, сегментація клієнтів, формування позиціонування продукту, відслідковування та аналіз показників рекламних активностей.

- Планування, організація і проведення маркетингових і соціологічних досліджень, проведення інтерв'. та опитувань, написання аналітичних звітів та презентація результатів досліджень.

- Як учасник продуктової команди - участь у розробці самого продутку, генерації ідей по вдосконаленню, дослідження існуючих рішень і конкурентних продуктів.

Senior Research Executive

Название компании скрыто

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

10 месяцев

11.2018 - 09.2019

Обов’язки: підготовка комерційнихї пропозицій, комунікація з клієнтами, повний супровід дослідницьких проектів від розробки дизайну дослідження, до написання аналітичного звіту і рекомендацій. Проекти для Philip Morris Ukraine (замір ефективності рекламної кампанії Iqos), U&A ТМ Атлант, Danon (pack-test) та інші.

Senior Research Manager

Название компании скрыто

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

10 месяцев

01.2018 - 11.2018

Обов’язки: повний супровід дослідницьких проектів, починаючи від написання комерційної пропозиції, розробки інструментарію дослідження, розробка матеріалів дослідження, кординація польового відділу, обробка і аналіз зібраних даних… закінчуючи написанням звіту та рекомендацій. Проекти для Sanofi (U&A: Лазолван, Ентерожерміна), Nestle (Торчин, Свиточ pack-test) та інші.

Менеджер дослідницьких проектів

Название компании скрыто

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

11 лет

03.2005 - 03.2016

2005-2007 Research & Branding Group (менеджер дослідницьких проектів)Обов'язки: прийом та обробка результатів кількісних досліджень, технічний супровід фокус-груп, пошук та впровадження нових методів досліджень, супровід розробки нових інтернет ресурсів.
2007-2010 Research & Branding Group (керівник відділу інноваційних і он-лайн проектів)Обов'язки: пошук та впровадження нових методів та засобів дослідження, супровід розробки нових дослідницьких інтернет-ресурсів, розробка та впровадження досліджень за допомогою КПК, презентація інноваційних послуг компанії на зустрічах та переговорах, контроль проведення дослідницьких проектів з застосуванням новітніх технологій, проведення презентацій нових дослідницьких технологій на семінарах, обробка і створення масиву даних в результаті проведених досліджень, створення аналітичних звітів по проектам.
2011 – по 2016 Research & Branding Group (Керівник напрямку Eye-tracking Research)Обов'язки: Презентації та консультування клієнтів по особливостям проведення Eye-tracking досліджень, організація та контроль проведення маркетингових досліджень, розробка сценаріїв та таймінгів маркетингових досліджень(Eye-tracking), аналіз данних та підготовка аналітичних звітів по проведеним дослідженням, презентації результатів досліджень клієнтам

Ключевая информация

- організація і проведення всіх типів маркетенгових і соціологічних досліджень

- модерація та проведення глубинних інтервь'ю
- аналіз якісних і кількісних данних
- написання та презентація аналітичних звітів

- запуск на налаштування рекламних кампаній

- генерація ідей та креативів

- аналіз ринку та конкурентів

Учился в 1 заведении

Академія праці, соціальних відносин і туризму

Економічний/Маркетинг

Київ, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Оператор БПЛА (FPV)

Київ, 2024

Керування FPV дроном, налаштування та складання дрону

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Маю водійське посвідчення категорії В, та більше 10 років водійського стажу.
Маю власне авто

Анонимный соискатель

Бренд-менеджер, маркетолог

Киев

38 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад