Работала в 1 компании   5 лет 2 месяца

IT

Корпоративний психолог, спеціаліст з ментального здоров'я та благополуччя

Название компании скрыто

IT

5 лет 1 месяц

07.2019 - 08.2024


З 2015 року пройшла навчання та сертифікацію у Вісбаденській академії позитивної психодинамічної психотерапії ( метод, що визнаний в Україні згідно ВОЗ 2024 року, та входить в перелік доказових) та є дійсною членкинею спільноти World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy (WAPP). Активно займаюся практикою консультування з 2016р., що дозволило мені накопичити цінний досвід в приватному консультуванні. Крім того, я завершила навчання з клінічної спеціалізації в гештальт підході, пропедевтики психіатрії, кризового екзистенційного коучингу, робота з розладами харчової поведінки та інші освітні програми, що охоплюють період з 2016 по 2024 роки.
Маю освітній ступінь бакалавра психології та продовжую зараз академічну освіту на магістратурі.
Останні п'ять років працювала в корпоративному секторі, де допомагала працівникам підтримувати ментальне здоров'я та благополуччя. В 2019 зіткнулася з викликами, пов'язаними з кризою COVID-19 та повномасштабною війною в Україні. Як відповідь на ці виклики, я розробила та впровадила програму ментального здоров'я , менторінга та навчання в компанії Exadel та Pharmbills. ( IT та В2В) та забезпечувала системну психологічну підтримку, консультування та професійно-психологічну допомогу в різних напрямках згідно потреб. Також займаюся на волонтерських засадах консультуванням військових та наданням першої психологічної допомоги.
Маю досвід розробки й проведення власних тренінгів та навчальних програм, групової роботи (терапевтичні групи, групи підтримки), проведення онлайн та офлайн вебінарів з психоедукації. Ведення каналу в телеграм з психоедукації та підтримки.
Як ФОП надаю психологічну допомогу в приватній практиці, працюю із різноманітними запитами та життєвими кризами.
Здобула відповідні знання та сертифікати навчання на різних програмах, зокрема- "Кризове втручання та робота з травмою", "Терапія горя", "Абілітація та реабілітація військових" та інші, що дозволяє мені ефективно допомагати в цих складних умовах.
Звичайний набір офісних програм, включно з графічними редакторами та вміння робити живі, насичені презентації, планувати за гугл календарем- мої повсякденні інструменти роботи.
Мови- укр. вільно, англійська В2
Мій профіль в FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100001475824608

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Анонимный соискатель

Психолог, корпоративний психолог, спеціаліст з ментального здоров'я, тренер навчальних програм

Одесса

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад