Работал в 1 компании   1 год 4 месяца

Медицина и Здравоохранение

Реабілітолог

Реабілітаційний центр "Академія Здоров?я"

Медицина и Здравоохранение

1 год 3 месяца

06.2023 - по настоящее время

Займаю посаду інструктора-реабілітолога. Для мене головним моїм обов?язком на роботі є допомога і надання підтримки людям, які пережили складні травми та операції, або ж мають вроджені вади. Я займаюсь із людьми, які мають порушення опорно-рухового апарату, великих суглобів, а також із людьми, які перенесли ампутації. Крім того, працюю з дітьми та дорослими, які мають ДЦП. Досягнення - це завжди результат великої праці. Досягнення моїх пацієнтів - це також і мій успіх, те, чим я пишаюсь. Люди, які регулярно відвідують мої заняття з реабілітації впродовж кількох місяців мають значні покращення самопочуття. Деякі з них - діти і дорослі, що пережили тяжкі травми і операції на хребті та мали проблеми з ходьбою, після тривалої праці повертаються до звичного їм життя, а їхні рухи ніщо не обмежує.

Ключевая информация

Комунікабельність, проведення ЛФК, виконання масажу, кінезіотерапія, дисциплінованість, чесність, неконфліктність, наполегливість, міофасціальна діагностика, доброзичливість, саморозвиток.

Учился в 2 заведениях

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та здоров?я. Спеціальність: "Спеціальна освіта", спеціалізація: реабілітолог

Черкаси, 2024

2022

Владеет языками

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Громадська організація "Центр оздоровчих технологій"

Черкаси, 2023

Я навчився виконувати масаж: класичний, лімфодренажний, антицелюлітний, медовий, вогняний, сабай, гуаша, спортивний, релакс, лікувальний, загальний, точковий, вакуумний, масаж з глибоким пропрацюванням м`язів та міофасціальний.

Богдан

Фізіотерапевт

Черкассы

21 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад