Работала в 9 компаниях   16 лет 4 месяца

Торговля розничная / Retail, Медицина и Здравоохранение, Транспорт и Логистика

Бухгалтер

ПП "Інтер Електро Лайф"

Торговля розничная / Retail

2 года

09.2022 - по настоящее время

Ведення ПП та ФОП 2гр.;Обробка та контроль первинних документів;Взаємодія з контрагентами щодо фінансових питань.Ведення та облік розрахунків з покупцями, звірка;Активна комунікація з представниками покупців, продавців та співробітниками (менеджери з продажу);Ведення документообігу та архівування;Підготовка податкових та видаткових накладних, корегування до податкових;Інші задачі в рамках діяльності підрозділу;клієнт-банк платежі, рознесення банківських виписок, збір/внесення первинної документації,нарахування заробітної плати, відпускні, лікарняні, договори ЦПХ,обмін документами в програмі Medoc та Вчасно,контроль документообігу з контрагентами, акти звірки, відомості, ведення табелю робочого часу, прийняття на роботу працівників,робота в 1С 7.3, М.Е.Doc, електронний кабінет; реєстрація, корегування податкових в Medoc, подання квартальної та місячної звітності (декларація з ПДВ, об'єднана звітність); імпорт товару (специфікації, ГТД, купівля валюти);виконання різних доручень головного бухгалтера та директора.

Помічник менеджера з продажу

ПП "Інтер Електро Лайф"

Торговля розничная / Retail

3 года

09.2019 - 09.2022

виписка рахунків в 1С, робота в програмі УТП, робота з Вчасно, приймання замовлень, допомога менеджерам, підміна менеджера за його відсутності, розсилка пошти, дзвінок клієнтів, приймання дзвінків, виконання доручень керівника, замовлення канцтоварів і т.д.. Вирішення організаційних питань.

Бухгалтер

Монастирищенська центральна районна лікарня

Медицина и Здравоохранение

5 месяцев

03.2017 - 08.2017

Складський облік матеріалів, запчастин, МШП, медикаментів. Платіжні доручення. Здача звітності (ордери). Підміна співробітників у відпустках: виписка маршрутних листів, прийом платежів по платних послугах, виписка платіжних ордерів, заповнення касової книги.

Оператор введення даних

ФОП Яковлева

Торговля розничная / Retail

1 год 6 месяцев

08.2015 - 02.2017

внесення товарів у базу (прихід), списання, проведення інвентаризації

Бухгалтер

ТОВ «Ш.С.Г»

Транспорт и Логистика

9 месяцев

11.2014 - 08.2015

Первинна документація в 1С (витратні та прибуткові, податкові накладні, рахунки-фактури), платіжні доручення, нарахування заробітної плати, авансові звіти, каса, допомога головному бухгалтеру у підготовці бухгалтерської звітності, авансові звіти, акти звірок, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості довіреностей, робота з клієнт-банком, M.e.doc.

Бухгалтер

ТОВ «Консалтингова компанія «Группа рост»

Торговля розничная / Retail

1 год 1 месяц

09.2013 - 10.2014

Бухгалтер з обліку касових операцій та роботи з первинними документами. Ведення 8-10 магазинів. Прийом місячних звітів з магазинів, перевірка правильності, взаємодія з банками. Щомісячні перевірки правильності касової дисципліни магазинів, інвентаризація, допомога у виправленні помилок.

Бухгалтер

ООО «Аксіома Бізнесу»

Торговля розничная / Retail

9 месяцев

11.2012 - 08.2013

Бухгалтер з обліку касових операцій.Робота із первинною документацією. Супровід 7-10 магазинів.

Бухгалтер

ТОВ «Аксіома Бізнесу»

Торговля розничная / Retail

9 месяцев

11.2012 - 08.2013

Бухгалтер з обліку касових операцій.Робота із первинною документацією. Супровід 7-10 магазинів.

Бухгалтер

ДП «Продмережа»/ ДП « Фуршет-Центр»

Торговля розничная / Retail

6 лет 4 месяца

06.2006 - 10.2012

Бухгалтер з обліку виробничих процесів мережі магазинів «Фуршет». Супровід 10 магазинів.Робота з первинними документами, складання відомостей та журналів-ордерів, перевірка правильності ведення приходів та витрат, виходу готової продукції, інвентаризації, складський облік.

Ключевая информация

Електронный кабінет платника податків, 1С 7,3, M.E.Doc, MS Office, Користувач Internet, Ел. пошта, Кліент-Банк, Вчасно, SAP ERP, MS Exce

Училась в 1 заведении

Академія державної податкової служби України

Бухгалтерський облік та аудит

Ірпінь, 2002

Дополнительная информация

Особисті якості

Пунктуальність, відповідальність, порядність, дружелюбність, стресостійкість, багатозадачність, старанність, комунікабельність, адаптивність, здібність до самонавчання...

Людмила

онлайн

Бухгалтер

Ирпень

Готов переехать: Киев, Буча

30 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 57 минут назад