Работала в 3 компаниях   5 лет 10 месяцев

Промышленность и Производство

Заступник завідувача сектору металізаціі

«Velta RD Тitan»,

Промышленность и Производство

11 месяцев

10.2023 - по настоящее время

Організація взаємодії всіх структурних підрозділів та виробничих одиниць підприємства. Розробка робочих планів та програм проведення робіт. Написання алгоритмів проведення експериментів. Проведення наукових досліджень направлене на засвоєння та удосконалення нової технології. Організація та планування робочого графіку. Участь у вирішенні технічних та технологічних питань. Збір, обробка, аналіз та систематизація наукової та технічної інформації. Написання технічних завдань. Ведення записів експерементів, складання звітів. Заповнення звітності в Google таблицях. Замовлення матеріалів, обладнання, машин, механізмів, інструментів та інвентарю. Робота з субпідрядними організаціями. Робочі відрядження, керування процесом по місту виїзду. Координація та контроль роботи інженерів ОП та ТБ. Ведення діловодства. У підпорядкуванні 5 працівників.

Провідний інженер-дослідник

«Velta RD Тitan»

Промышленность и Производство

3 года 3 месяца

07.2020 - 10.2023

Відпрацювання інноваційної технології отримання металевого титану в порошковій формі. Володію навичками роботи з фільтрувальною установкою, обладнанням для дроблення, осматичним обладнанням фільтрування води. Контроль показників протягом зміни, ведення відповідних записів в журналах.

Інженер-лаборант

"MILLENIUM",

Промышленность и Производство

1 год 6 месяцев

08.2018 - 02.2020

Відбір проб сировини та готової продукції, контроль їх якості. Ведення записів (журнали паперові та електронні). Оформлення протоколів випробувань. Виконання аналізів згідно ДСТУ спектро/фото рефрактометрія, титриметрія, гравіметрія. Оформлення та видача посвідчень якості під час випуску готової продукції. Оформлення та видача специфікацій на готовий продукт. Робота з лабораторним обладнанням: віскозиметр, сушильна шафа, рефрактометр. Контроль якості продукції. Органолептичний аналіз.

Училась в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"

Технології Неорганічних Речовин, спеціальність: Хімічні технології та інженерія

Дніпро, 2019

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Особисті якості: відповідальна, уважна, порядна, здатна в стресовій ситуації зберігати високий рівень продуктивності, витривала, комунікабельна, не конфліктна, легко орієнтуюсь у вивченні нового матеріалу, присутнє прагнення до професійного зросту. Вмію правильно формулювати завдання та визначати пріоритети. Веду здоровий спосіб життя. Займаюся спортом. Готовність до відряджень. Наявність водыйського посвыдчення кат.В.

Маю хоббі - вязання гачком та спицями. Люблю котиків)

Олена Василівна

Віддалено, Верифікатор, Спеціаліст по роботі з документами, перекладач документів

Днепр

20 000 грн.

28 лет

Работает, но открыт для предложений

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад