Работала в 1 компании   1 год 9 месяцев

Торговля розничная / Retail

Продавець консультант ювелірних виробів

Укрзолото

Торговля розничная / Retail

1 год 8 месяцев

12.2022 - 08.2024

Освіта 2018-2021 роки – навчалася та з успішністю закінчила ВСП «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» на відділенні «Комп’ютерно-інтегровані технології та адміністрування» за спеціальністю 075 «Маркетинг». Протягом навчання виконувала обов’язки профорга студентської групи.

2021 рік – вступила до ЧНУ ім. Б. Хмельницького, за спеціальністю Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

2022 рік перевелась на факультет економіки підприємства, обліку та аудиту, На спеціальність маркетинг, та з успішністю закінчила.

2024 рік - вступила до магістратури в Черкаський національний університет, на факультет економіки і права, спеціальність Маркетинг.

Досвід роботи2020 – 2021 роки працювала менеджером з обслуговування клієнтів. Завдяки набутим навичкам навчилась спілкуватись з людьми, стала більш відкритою та товариською. Навчилася самостійності.

2021 – 2022 роки співпрацювала з банком Тінькофф. Консультувала та видавала кредитні картки.

2022 – 2024 роки працювала в компанії Укрзолото продавцем непродовольчих товарів.

Додаткові навички. 12 квітня 2021 року пройшла та закінчила курси, отримавши робітничу професію за категорією 4121 Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних 1С: Підприємство.Добре володію комп’ютерними програмами такі як Word, Excel, PowerPoint та 1С., вмію працювати з документами та їх оформленням.

Також володію українською та російською мовами, англійська та польська мова на розмовному рівні.

Особисті якості. Стриманість грамотність, чесність, стресостійкість, дисциплінованість, самостійність, комунікабельність, бажання розвиватись, вміння переконувати, не піддаюсь чужому впливу.

Додаткова інформаціяВік – 21 рік, 2 грудня 2002 року народження.Сімейний стан – не заміжня.

Ключевая информация

В квітні 2021 року пройшла та закінчила курси, отримавши робітничу професію за категорією 4121 Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних 1С: Підприємство.Добре володію комп’ютерними програмами такі як Word, Excel, PowerPoint та 1С., вмію працювати з документами та їх оформленням.

Училась в 1 заведении

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

Економіка і право, маркетинг

Черкаси, 2024

Каріна

Менеджер, продавець консультант

Смела

21 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад