Работала в 1 компании   11 месяцев

Другое

Кухар універсал

Мафія

Другое

10 месяцев

12.2018 - 10.2019

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Ключевая информация

  • Планування та організація своєї роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Училась в 1 заведении

    ПТУ-46 Лазірки

    Лазірки, 2018

    Шевченко

    Кухар, сушист

    Лубны

    24 года

    полная занятость

    Обновлено 2 месяца назад