Работал в 1 компании 12 лет 7 месяцев
Негосударственные организации / NGO
Киево Печерська лавра
Українська православна церква
Негосударственные организации / NGO
12 лет 6 месяцев
02.2010 - 08.2022
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
Ключевая информация
- Приготування страв згідно з меню
- Підготовка інгредієнтів та обладнання для роботи
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Ведення облікової документації
- Участь у проведенні інвентаризацій
- Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
- Розробка нових страв та вдосконалення меню
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
- Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
Учился в 1 заведении
Київське вище кулинарне професійне училище v 3
кухар
Київ, 2018
Владеет языками
Украинский
родной
Сергій
Сергій
Помощник повара
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 18 часов назад