Работала в 1 компании   1 год 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Помічник кухаря

espressio

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 6 месяцев

03.2021 - 09.2022

• Підготовка інгредієнтів для страв
• Допомога у приготуванні їжі
• Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
• Підтримання чистоти на робочому місці
• Миття посуду та кухонного обладнання
• Зберігання продуктів згідно з нормами
• Ведення записів про використані продукти
• Участь у створенні нових страв
• Участь у створенні нових страв
• Участь у створенні нових страв
• Участь у створенні нових страв
• Участь у створенні нових страв
• Контроль за термінами придатності продукції
• Допомога в обслуговуванні спеціальних заходів

Ключевая информация

• Творчість в розв'язанні проблем
• Стресостійкість
• Адаптивність до змін
• Вміння працювати під тиском
• Підтримання чистоти
• Гарне вміння готувати
• Обожнюю спілкуватися з людьми

Училась в 1 заведении

Державний навчальний заклад "Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей"

кухар/офіціант/адміністратор

Запоріжжя, 2025

Владеет языками

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

курс надавання першої допомоги

Запоріжжя, 2021

Софія Олександрівна

Бариста, кухар, продавець консультант

Запорожье

14 000 грн.

18 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад