Работал в 1 компании   16 лет 1 месяц

АПК (Агропромышленный комплекс)

майстер, начальник зміни елеватора, насіннєвого заводу, комбікормового заводу, зернопереробного підп

АПК-ІНВЕСТ ПрАТ

АПК (Агропромышленный комплекс)

16 лет

09.2008 - по настоящее время

У 2008 році прийнятий на посаду апаратника комбікормового виробництва.У 2009 переведений на посаду начальника зміни комбікормового заводу, ким працював до 2012 року. За цей період вивчив та ознайомився на практиці з технологією виробництва комбікормів для різних видів тварин: свиней, ВРХ, птиці. Також добре розбираюся в експлуатации обладнання комбікормового заводу, насіннєвого заводу та елеватора.З 2012 года працюю майстром відділення підготовки насіннєвого матеріалу, також періодично заміщую начальника елеватора. Займаюся доробкою насіннєвого зерна, такого як пшениця й ячмінь. На елеваторі працюю також з соняшником, соєю, сорго, кукурудзою, вівсом.Добре орієнтуюся в обліку зерна, працюю в 1С, знаю та розуміюся в процесах приймання, доробки (очищення на різноманітних машинах та сушіння зерна) та довготривалого зберігання зерна.Маю організаційні, керівні та лідерські здібності та навички.

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК: MS office, 1C бухгалтерія, internet.Маю організаторські здібності, комунікабельний, працьовитий, ініціативний.Водійські права категорії В.

Учился в 2 заведениях

Одеський національний технологічний університет

Технології зерна і зернового бізнесу

Одеса, 2025

Донецький залізничний інститут

Локомотиви та спеціальна техніка

Донецьк, 2004

Владеет языками

Украинский

средний

Андрій

Начальник виробництва, майстер, начальник цеху

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Днепр, Винница, Ивано-Франковск, Полтава, Ровно, Харьков, Черкассы, Черновцы, Ужгород, Новомосковск, Бровары

35 000 грн.

42 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад