Работал в 5 компаниях   8 лет 3 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Керівник тендерного відділу

NDA, Дніпро

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 месяца

02.2024 - 06.2024

Організіця роботи тендерного відділу (закупівля та продаж генераторів, насосів, електродвигунів, запірної арматури). Розробка посадових інструкцій робітників відділу, скрипти та алгоритми роботи з замовниками. Розробка та впровадження інструкції з моніторінгу та аналітики державних та комерційних закупівель. Організація та впровадження порядку роботи з постачальниками товарів (переговори, укладення угод та інш.). Підготовка комерційних пропозицій та пропозицій про співпрацю.

Операційний директор

NDA, Дніпро

Промышленность и Производство

1 год 11 месяцев

12.2021 - 11.2023

Організація і контроль логістики та закупівель на підприємстві. Оптимізація витрат та виробничого процесу. Розробка і виготовлення нового виробничого обладнання. Розвиток нових направлень виробництва, залучення замовлень на виготовлення металоконструкцій та обладнання.

Заступник директора комплексу інфраструктури – Начальник відділу МТЗ

Державне підприємство «Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод" ім. А. М. Макарова", Дніпро

Промышленность и Производство

1 год 9 месяцев

02.2020 - 11.2021

Реорганізація структури підприємства та створення комплексу інфраструктури на базі підрозділів підприємства (складське управління, цех благоустрою та утилізації відходів, залізничний цех, автотранспортний цех та будівельне управління). Організація структури у новоствореному комплексі, в т.ч. розробка та затвердження порядку роботи структурних підрозділів комплексу, положення про функціонал, штатний розпис та ін. Розробка документів правового характеру (договору, меморандуми, накази, розпорядження тощо). Організація роботи відділу постачання та маркетингу, аналіз ринку. Забезпечення матеріально-технічними ресурсами підрозділів комплексу інфраструктури, які необхідні для виробництва продукції та послуг, а також для експлуатаційних потреб у рамках затверджених кошторисів відповідно до вимог законодавства про закупівлю товарів (робіт, послуг) за державні кошти. Вивчення ринку реалізації продукції та послуг, пошук замовників, підготовка пропозицій, щодо підвищення доходів комплексу інфраструктури. Організація роботи з реалізації будівельних матеріалів, конструкцій у сфері будівництва, надання послуг стороннім організаціям, у тому числі, щодо експлуатації залізничного транспорту та надання залізничних послуг. Організація спільної роботи з ТОВ «ТАТРА-ЮГ», надання виробничих послуг, оптимізація витрат та виробничого процесу. Організація та розвиток нових напрямів діяльності підприємства – виробництво одоризаторів газу, створення на підприємстві ділянки тимчасового зберігання, переробки та утилізації відходів, виготовлення та реалізація ЗОР, підготовка відповідних обґрунтувань на Науково-Технічній Раді (НТС). Робота з розвитку тракторного виробництва підприємства ДТП №5 (залучення інвесторів, оптимізація виробництва, аналіз ринку запчастин та комплектуючих, проведення переговорів та розвиток співпраці зі світовими виробниками тракторів). Підготовка розпорядчих, погоджувальних та інших документів для організації підготовчих та будівельних робіт з будівництва аеропорту «Південмашавіа» у міжнародному аеропорту «Дніпро».

Комерційний директор

ТОВ «Ремонтно-машинобудівна компанія»

Промышленность и Производство

1 год 9 месяцев

07.2017 - 04.2019

Розробка та виробництво дослідного зразка одоризатора газу. Постачання обладнання для нафтопереробних підприємств.

Директор

ТОВ «СУРП Орма-Олімп»

Промышленность и Производство

2 года 1 месяц

05.2015 - 06.2017

Виготовлення обладнання для підвищення ефективності та надійної роботи газотурбінних агрегатів, компресорних станцій, магістральних газопроводів, а також проведення капітального ремонту газоперекачувальних агрегатів. Виконання комплексу заходів, щодо продовження ресурсу та модернізації різних елементів газових турбін (проточна частина, камера спалювання, регенератори, вставка турбіни, лопатки та ін.) Виробництво теплообмінного обладнання для енергетичної, нафтогазової, сільськогосподарської та інших галузей промисловості.Виробництво обладнання (сита для грохотів, бункери та інш.) для гірничодобувних підприємств. Проектування та виготовлення металоконструкцій. Впровадження на підприємстві системи менеджменту якості ISO 9001.

Учился в 1 заведении

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство/юрист

Дніпро, 2002

Курсы, тренинги, сертификаты

Оцінка об'єктів в матеріальній формі

Дніпро, 2008

Здійснення оцінки об'єктів.

Павло

керівник, юрисконсульт

Днепр

Готов переехать: Киев

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 5 часов назад