Работал в 4 компаниях   12 лет 7 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Недвижимость и Девелопмент, Транспорт и Логистика, Строительство

Керівник транспортного відділу

ТОВ "ДК "Мірана"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 10 месяцев

11.2022 - по настоящее время

Дистрибуційна компанія займається оптовою та роздрібною торгівлею тютюнових виробів по містах України.

Виконую функції головного механіка, логіста, керівника відділу:

- Контроль експлуатації та технічного стану автопарку, нагляд за витратами паливно-мастильних матеріалів, комунікація та співпраця зі станціями тех. обслуговування, автомагазинами, МРЕО, страховими компаніями. Безпосередня участь у вирішенні всіх питань, щодо експлуатації транспортних засобів компанії.

- Побудова маршрутів доставки за різними напрямками, розподіл та додавання нових торгових точок за адресами місцезнаходження у відповідності до конкретних маршрутів, з урахуванням бажаного часу доставки. Комунікація і співпраця з відділом продажу.

- Підбір, співбесіди і навчання працівників відділу. Побудова графіку роботи водіїв з урахуванням побажань компанії щодо відсутності переробок. Кількість підлеглих - 12 чол.

Особистий помічник керівника

ТОВ "Сіті Мейкінг"

Недвижимость и Девелопмент

7 лет 2 месяца

02.2015 - 04.2022

Компанія займалася кількома напрямками:

1. Управління та обслуговування комерційних приміщень по містах України - В коло моїх обов'язків входила комунікація з існуючими орендарями, а також пошук нових, укладання договорів, відстеження своєчасного внесення платежів, вирішення питань щодо технічного стану приміщень.

2. Будівництво - Здійснював технічний нагляд над якістю та терміном виконання робіт підрядниками згідно кошториса. Приймав участь у пошуку нових підприємств у якості підрядника з подальшою співпрацею і домовленостю щодо вартості робіт.

Директор

ПМБП "Хімбуд"

Транспорт и Логистика

2 года 2 месяца

11.2011 - 01.2014

Діяльність підприємства – експлуатація земельних ділянок для надання послуг паркування транспортних засобів. Основні задачі: здійснювати планування, організацію, координацію та контроль за поточною діяльністю підприємства відповідно до визначених підприємством цілей (напрямків) діяльності та стратегічних завдань, у т. ч. звітність, листування. Представлення інтересів підприємства з питань діяльності в усіх органах державної влади та місцевого самоврядування, нотаріаті, правоохоронних органах (у т. ч. органах дізнання і слідства), перед юридичними та фізичними особами, суб’єктами господарювання усіх форм власності з правом першого розпорядчого підпису. Кількість підлеглих – 12 чол.

Юрист

ТОВ «ІБК «БУТЕК» www.butek.com.ua

Строительство

1 год 2 месяца

09.2010 - 11.2011

Складання договорів, листів-претензій, листів-повідомлень, ведення ділової переписки та інше.

Ключевая информация

Microsoft Office, Internet. Вміння користуватися новітніми технологіями.

Учился в 1 заведении

Академія праці, соціальних відносин і туризму

Юридичний, правознавство

Київ, 2010

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Особисті якості

Цілеспрямованість, порядність, вихованість, знання такту, впевненість у своїх діях, вміння зберігати комерційну та ділову таємницю, комунікабельність, спроможність знайти спільну мову з людьми різного складу характеру та дійти до розумного компромісу. Вміння швидко навчатися.

Водійське посвідчення

Вміння керувати автомобілем (категорія «В» стаж 16 років). В наявності власний автомобіль.

Георгій

Керівник транспортного відділу

Киев

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад