Ключевая информация

Комунікабельна та працьовита особистість, завжди прагну досягати найвищих результатів у будь-якому завданні. Я володію чудовими комунікативними навичками, маю досвід спілкування з широким колом фахівців і виконання нестандартних завдань. Маю потребу у сталому розвитку та передачі опиту іншим.

Комп'ютерні навички: високий рівень володінняКористувач Windows, MS Office,CorelDRAW, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, AutoCAD, 1С: Підприємство,SAP/CRM, MS Project. Знайома із програмами: SolidWorks, КОМПАС-3D. Маю можливість за короткий час опонувати користуватися програмами конструкторського та інженерного типу.

  • Розробка та впровадження технічних рішень
  • Проведення розрахунків та аналізу систем
  • Нагляд за виробництвом та монтажем обладнання
  • Участь у науково-дослідних роботах
  • Вирішення технічних проблем у процесі експлуатації
  • Оновлення та модернізація обладнання
  • Підтримка технічної документації в актуальному стані
  • Ведення проектної документації
  • Училась в 1 заведении

    Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова

    Магістр з електромеханіки

    Миколаїв, Миколаївська область, 2005

    Владеет языками

    Английский

    ниже среднего

    Русский

    свободно

    Украинский

    родной

    Курсы, тренинги, сертификаты

    Системний адміністратор

    Миколаїв, Миколаївська область, 2006

    Система управління якістю ISO 9001:2000

    Миколаїв, Миколаївська область, 2005

    Дополнительная информация

    НАЙВАЖЛИВІШІ ДОСЯГНЕННЯ

    Пройшла шлях від інженера радіоелектроніки до помічника генерального директора суднобудівного заводу.Вміння створювати план-графіки виконання проектів та здійснювати контроль за їх веденням.Маю досвід в роботі з техніки безпеки на виробництві (нещасні випадки, небезпечні умови та організація безпеки в цілому). Проходжу регулярні навчання з питань охорони праці та промислової безпеки.Маю знання та навички роботи офіс-менеджера.Здатність організувати спланувати та організувати роботу не менше трьох осіб у відділі.Досвід роботи з постачальниками продукції, розміщення замовлень, пошук найкращих пропозицій.Робота з оформлення договорів, контролю та оформленням первинної бухгалтерської документації.Підготовка різних заходів (семінарів, навчань, засідань та ін.)Ведення, обробка та контроль документації у сфері діловодства, а також технічної документації.Розробка документів "з нуля". Ділове листування, накази, листи, службові документи та ін.Робота з технічною документацією, довідниками, нормативними документами, кресленнями. Розробка та використання.Маю навички читання електричних схем та конструкторської документації.Ведення переговорів.Маю навички у роботі з різним електроустаткуванням, електротехнікою, радіоелектронікою.Маю навички роботи з електровимірювальними приладами, вмію якісно паяти.Маю навички роботи з електроінструментами.Вмію працювати у графічних редакторах. Створення фірмового стилю.Навички розробки рекламної продукції. Брендування об'єктів, розробка рекламних макетів з нуля та підготовка їх під друк (широкоформатний, офсетний).Маю бажання та здатність до отримання нових знань та умінь. Хочу здобути нову спеціальність та поділитися своїм досвідом для досягнення максимального результату на новому місці роботи.

    Дарья

    Інженер

    Николаев

    900 $

    42 года

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Характер работы: в офисе/на месте

    Обновлено 4 недели назад