Работала в 2 компаниях   19 лет 7 месяцев

Промышленность и Производство, Государственный сектор

заступник начальника відділу вхідного контроля

ТОВ «Салтівський М/К

Промышленность и Производство

10 месяцев

10.2023 - 08.2024

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей

Лікар ветеринарної медицини

Держпродспоживслужба

Государственный сектор

18 лет 10 месяцев

02.2005 - 12.2023

Ключевая информация

Ветеринарний лікар з контролю та якістю харчових продуктів , простежуванність руху сировини , на всіх етапах виробництва ( сировина тваринного походження , кишкова натуральна оболонка ) контроль за виконанням ветеринарно санітарних заходів , правильність оформлення в установленому порядку супровідних документів на сировину та харчові продукти, вибірковий лабораторний контроль за умови іх сумнівноі якості та безпеки , а також при порушенні Вет сан умов в процесі приймання переробки зберігання та реалізації . Ведення відповідної документації , звітності , організація виробничого процеса . Впровадження та контроль на підприємстві всієї документації  НАССП  на всіх стадіях виробництва . Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів .
• Лідерські якості
• Аналітичне мислення
• Відповідальність
• Організованість
• взаємодія з відділами
• написання регламентів
• розробка внутрішньої документації
• звітність .

Училась в 2 заведениях

харківський зооветеринарний інститут

ветеринарна медицина

Харків, 2001

ХЗВІ

Ветеринарна медицина

Харків, 2001

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів і спеціальності менеджмент

2022

Дополнительная информация

Особисті якості

Комунікативні здібності , вміння співпрацювати з іншими , стресостійкістт , організаційні навички  , аналітичний склад розуму , відповідальність , володіння ПК , власне авто , водійське посвідчення категоріі «в»

Наталя Миколаівна

Керівник відділу якості

Харьков

45 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад