Работала в 1 компании   3 года 6 месяцев

Другое

головний спеціаліст

Органи місцевого самоврядування

Другое

3 года 5 месяцев

04.2021 - по настоящее время

Мета посади

Забезпечення ефективної взаємодії із засобами масової інформації шляхом висвітлення діяльності селищної ради з метою інформування громадськості.Участь у підготовці пропозицій щодо формування державної політики в інформаційній та видавничій сферах.

Основні посадові обов'язки

1. Здійснення підтримки та оновлення Реєстру даних розпорядників публічної інформації селищної ради.

2. Налагодження, координація та контроль роботи структурних підрозділів щодо публікації даних у форматі відкритих даних на Порталі відкритих даних підпорядкованими підрозділами та підприємствами, установами.

3. Забезпечення:

- організації взаємодії депутатів та посадових осіб Крижопільської селищної ради із ЗМІ та іншими представниками громадськості; - - регулярного оновлення наборів даних у форматі відкритих даних на Порталі відкритих даних та офіційному веб-сайті селищної ради;

- регулярного оновлення наборів даних у форматі відкритих даних на Порталі відкритих даних та офіційному веб-сайті селищної ради;

- організації та проведення прес-конференцій, зустрічей, брифінгів та інших заходів апарату селищної ради за участі ЗМІ.

4. Аналіз висвітлення заходів, пов’язаних з діяльністю Крижопільської селищної ради, в публікаціях друкованих ЗМІ, інтернет-виданнях та радіо.

5.Розміщення необхідної інформації на сторінках Крижопільської селищної ради у соціальних мережах та здійснення розсилки матеріалів для публікації у ЗМІ, в межах компетенції відділу.

6. Підготовка:

- тез доповідей, проєктів виступів до заходів за участю селищного голови, секретаря селищної ради та заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з питань, віднесених до компетенції відділу;

- матеріалів щодо висвітлення діяльності селищної ради, вітання (звернення) селищного голови з нагоди державних, професійних, релігійних свят, пам’ятних дат;

- довідкових, інформаційно – аналітичних матеріалів для участі депутатів та керівництва Крижопільської селищної ради у нарадах, конференціях, семінарах та інших публічних заходах;

- прес-релізів, прес-анонсів, фотоматеріалів про діяльність Крижопільської селищної ради та виконавчих органів Крижопільської селищної ради та розповсюджує їх у ЗМІ.

7. Здійснення попереднього розгляду звернень фізичних та юридичних осіб, запитів державних органів, підприємств, установ, організацій, засобів масової інформації (далі – ЗМІ) та депутатів Крижопільської селищної ради у межах компетенції відділу й готує проекти відповідей на них.

8. Подання:

- звітів щодо публікації розпорядниками публічної інформації на Порталі відкритих даних (щоквартальні);

- звітів про хід виконання Плану дій з реалізації принципів Хартії відкритих даних (щорічно).

9. Забезпечення роботи «гарячої лінії» селищної ради.

10. Виконання інших доручень керівництва селищної ради та начальника відділу загального, організаційного та інформаційно-технічного забезпечення апарату Крижопільської селищної ради.

  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Ключевая информация

    1. Комунікативні навички: Уміння ефективно спілкуватися усно і письмово.

    2. Робота в команді: Здатність успішно співпрацювати з іншими для досягнення спільних цілей.

    3. Аналіз і вирішення проблем: Уміння знаходити рішення складних завдань і приймати обґрунтовані рішення.

    4. Організаторські здібності: Здатність до планування і координації проєктів.

    5. Стресостійкість: Здатність ефективно працювати в умовах стресу і тиску.

    6. Редагування та коректура текстів.

    7. Створення текстового контенту для сайтів та соцмереж

    Училась в 1 заведении

    Приватний заклад вищої освіти "Київський міжнародний університет"

    журналістика

    Київ, 2019

    Владеет языками

    Английский

    базовый

    Украинский

    родной

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    Дополнительная информация

    Особисті якості

    Мене характеризують такі якості, як відповідальність і пунктуальність. Я завжди намагаюся виконувати завдання вчасно та з належною якістю. Окрім того, я комунікабельна і вмію працювати в команді, що дозволяє ефективно співпрацювати з колегами та досягати спільних цілей. Моя аналітична здатність допомагає мені швидко орієнтуватися в нових завданнях і знаходити оптимальні рішення.

    Ще мене цікавить постійне професійне зростання, тому я регулярно відвідую тренінги та курси для підвищення кваліфікації.

    Водійське посвідчення

    Я маю водійське посвідчення категорії B, що дозволяє мені бути мобільною та виконувати завдання, які потребують поїздок або роботи в різних локаціях.

    Діана

    Копірайтер

    Винница

    13 000 грн.

    26 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость, неполная занятость

    Характер работы: удаленная работа, посменная работа

    Обновлено 1 месяц назад