Работал в 2 компаниях   4 года 7 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail

Керівник відділу закупівель, аналітики та маркетингу

Easy3dprint / POLYAMIDE

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 7 месяцев

02.2022 - по настоящее время

Керівник відділу закупівель, аналітики та маркетингуз 02.2022 по нині Побудова відділу закупівель, аналітики товарного напрямку та маркетингу, управління командою з чотирьох менеджерів із закупівель, комірника та відправника, маркетолога і таргетолога.

Ведення переговорів з партнерами з метою зниження закупівельних цін та собівартості виробництва унікальних товарів.

Облік взаєморозрахунків із постачальниками та звірки з бухгалтерією. Співпраця з фінансовим директором, активна участь у фінансовому плануванні. Підписання договорів та керування ланцюгом постачання товарів виробництва та налагодження продаж в Епіцентр та ROZETKA в якості офіційних дистриб'юторів в Україні.

Управління процесами зовнішньоекономічної діяльності — прямі закупівлі з Китаю, Турції, Германії, а також через логістичні компанії “під ключ”. Вивчення особливостей митного та податкового законодавства, співпраця з митними брокерами.

Ретельний пошук, аналіз стабільних постачальників і товарів з найвищою маржинальністю та оптимальною оборотністю, спрямований на максимізацію прибутку компанії.

Розробка та впровадження ефективних закупівельних механізмів з урахуванням динамічних ринкових змін та адаптація стратегічних векторів діяльності відділу.

Автоматизація оцінки рівня запасів та своєчасне поповнення складу необхідними товарами та комплектуючими. Інвентаризація та переоблік складів виробництва та фулфілменту.

Розширення асортиментної матриці товарів військового/тактичного напрямків, електрообладнання, текстилю. Інтеграція ABC та XYZ аналізу для корекції закупівельних стратегій, використовуючи конструктори формул в Excel та спеціалізований софт “ProfitJet” з повноцінним навчанням та підтримкою ментора. Робота з вивантаженнями Big Data за різні облікові періоди. Адміністрування бітрикс 24 на європейських серверах, взаємодія з підтримкою, виявлення та фікси багів у роботі CRM. Синхронізація б24 з BAS КУП, інтеграція складського обліку.

Вивчення альтернативних ERP-систем. Наповнення бази знань у Notion, відстеження своєчасного виконання задач у Trello, Asana. Побудова системи онлайн доступності інформації по наявності товарів та обладнання.

Допомога виробництву 3D друку та лиття у прес-форми в оптимізації системи закупівель матеріалів та обладнання.

Аналіз рентабельності виходу на Etsy та Amazon з товарами та послугами 3D друку. Взаємодія з маркетинговими агенціями.

Постановка завдань SMM-менеджерам. Просування акаунтів та запуск рекламних кампаній на майданчиках Prom.ua, ROZETKA. Допомога керівникам відділу продажів у навчанні менеджерів товарного напрямку.

Наповнення сайту на базі Хорошоп. Участь у формуванні фото, відеоконтенту та опису товарних позицій з урахуванням правил копірайтингу. Використання ChatGPT, Gemini, Midjourney, пакету Adobe Creative Suite.

Керівник відділу копірайтингу

OLTON

Торговля розничная / Retail

1 год 10 месяцев

03.2020 - 01.2022

Написання статей для сайтів, соціальних мереж. Описи товарних позицій косметологічного та медичного призначення, перевірка якості роботи початківців контент-менеджерів та копірайтерів.

Ключевая информация

Уміння аналізувати, Ведення переговорів, Ведення переговорів з постачальниками, Інвентаризація, Укладання угод, Закупівля товарів, Закупівля виробничого обладнання, Аналіз ринку постачальників, Аналіз ринку, Облік розрахунків із постачальниками, Пошук постачальників, Керування ланцюгом постачання, Управління командою, MS Office, MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, Adobe Photoshop, Midjourney, Адміністрування CRM, ABC/XYZ-аналіз, BAS КУП, Google Docs, Notion, Trello, Медичний копірайтинг, Рекламний копірайтинг, Відповідальність, Ініціативність, Цілеспрямованість

Учился в 1 заведении

Українська інженерно-педагогічна академія

Менеджмент організацій і адміністрування

Харків, 2023

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Money & Brand

2024

Walmart Marketplace and Walmart Fulfillment Services

2024

Payoneer та Etsy Payment

2023

Amazon / Etsy: як підвищити конверсію та генерацію замовлень

2023

Upwork

2022

Дополнительная информация

Свій розділ

Просунутий рівень користування ПК (macOS, Windows, Linux). Маю всі необхідні інструменти для віддаленої роботи, в тому числі у періоди блекаутів.

Завжди цікавлюсь технічним прогресом, новими інструментами штучного інтелекту, що потенційно зможуть допомогти в автоматизації та прискоренні виконання рутинних зрозумілих операцій.

Навчаю моделі Chat GPT, пов’язуючи Excel з Python.

Не зупиняюся на досягнутому, відкритий до нових знань та можливостей! Відповідально ставлюсь до поставлених задач та доводжу проєкти до бажаного результату.

Захоплююсь та займаюся волейболом, настільним тенісом, плаванням.

Микола

Керівник відділу закупівель, Категорійний менеджер, Product manager

Житомир

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 часа назад