Работала в 3 компаниях   7 лет 10 месяцев

Образование, Медиа / СМИ

Вчитель історії, правознавства, адміністратор школи

Вишнівський ліцей «Віват»

Образование

1 год 9 месяцев

09.2022 - 06.2024

Приватний навчальний заклад "VIVAT", Вишневе (Освіта, наука)Викладання історії у 5, 6,7,8 і 9, 10-му класах та правознавства у 9 класі; заповнення електронного журналу, виставлення поточного, практичного, тематичного та семестрового контролю; участь у всіх шкільних заходах і т. д.

Паралельно працювала також і адміністратором навчального закладу ( кошти , документація , договори , дисципліна і порядок , доставка продуктів харчування і накладні, зустрічі та спілкування з батьками учнів)

Редактор програмного відділу

ТОВ «НОВИНИ 24 ГОДИНИ»

Медиа / СМИ

3 года 8 месяцев

12.2018 - 08.2022

Певний період працювала на новинному телеканалі Newsone доки не пішла у декретну відпустку. У мої обов’язки входило: формування нічного , денного та рекламного плей - листу, контроль за виходом реклами під час ефірів, заповнення журналу обліку денних і нічних ефірів, тісна взаємодія з АСБ та іншими структурними підрозділами; монтаж програм в програмі Avid Instinct; організація робочого процесу у відділі. Бували ситуації, коли потрібно швидко реагувати і вирішувати всі питання, що стосуються денного і нічного ефіру.

Вчитель історії, громадянської освіти, курсу «мій Київ»

Спеціалізована школа 173 м. Киів

Образование

2 года 3 месяца

09.2016 - 12.2018

Обовязки: формування річного плану викладання історії і правознавства; проведення уроків історії у 5-х,6-х, 7-х, історії та правознавства у 10-х та 11-х класах; заповнення класного журналу, виставлення поточного, практичного, тематичного та семестрового контролю; участь у всіх шкільних заходах і т. д. 1 навчальний рік була класним керівником у 6-г класі, але через труднощі та відстанню до роботи після переїзду змушена була звільнитися.

Ключевая информация

Вміння викликати зацікавлення до предмету; Пунктуальність; працьовитість; впевненість; ефективна комунікація; навички міжособистісного спілкування; організаційність та зібраність; швидка адаптація до нових умов праці і т.д.

Активний користувач ПК.На високому рівні володію навичками користування Excel, Word, Internet, PowerPoint ; Робота з оргтехнікою, Zoom, Skype, Canva, Avid Media Composer

Училась в 1 заведении

Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Історичної освіти, країнознавство

Київ, 2018

Владеет языками

Немецкий

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертифікат «Пласт - український скаутинг. Відкрий свою суперсилу»

Київ, 2023

Курс розкриває історію, цінності та якості скаутського руху в Україна та світі . Під час проходження курсу я відкрила для себе світ скаутського руху в Україні , наскільки це важливо для сучасної молоді . Пласт пропагує берегти здоров?я сучасних юнаків через різні спортивні змагання , піші прогулянки , заняття на свіжому повітрі . В майбутньому маю ціль приєднатися до скаутського руху в якості одного з вихователів 


Дополнительная информация

Особисті якості

Заміжня , маю доньку - 4 роки ( ходить у приватний садочок )

Комунікабельна , легко знаходжу мову з людьми ; швидко навчаюся новому ; проста та ввічлива . Обожнюю читати, мандрувати,удосконалюватися, самовиражатися. Не люблю стандарності та одноманітності. Вважаю, що постійний розвиток - основа сучасної прогресивної людини .

Маріна

Вчитель історії, громадянської освіти , правознавства, адміністратор школи

Киев

Святошинский район, Шевченковский район

29 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад