Работал в 3 компаниях   2 года 4 месяца

Медиа / СМИ

3d artist

Manivtsi project

Медиа / СМИ

1 месяц

06.2024 - 07.2024

В мої задачі входила розробка сцени для демонстрації проекту замовника. Критично важливим параметром була оптимізація проекту, бо розміри та насиченість сцени деталями були колоссальними. Завдання було виконане найкращим чином, та замовник лишився задоволеним.

Video editor

Coinpost

Медиа / СМИ

1 год

05.2023 - 05.2024

Моєю задачею був швидкий та якісний монтаж відео. З початкових матеріалів був лише сценарій та звукова доріжка, тож моєю задачею також був пошук матеріалу. Я швидко опанував стилістику каналу, та вийшов на високий рівень продуктивності.
  • Вибір та обробка знімкового матеріалу для відео проєкту

Video editor

Dyvne interview

Медиа / СМИ

1 год

04.2022 - 04.2023

Моєю задачею був монтаж всього відзнятого відеоматеріалу, обробка звуку, та додання графічних елементів. Оскільки проект на момент мого працевлаштування тільки почав своє існування, створення всіх шаблонів графіки, та створення всієї візуальної частини проекту було на мені. І хоч мого досвіду на той момент було не надто багато, з задачею я впорався достойно.

Ключевая информация

Відповідальність, пунктуальність, високий рівень володіння Blender, Phoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe Illustrator, Octane Render, готовність вивчати нові напрямки та методи роботи. Високий рівень володіння англійською.

Учился в 1 заведении

Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"

Режисура кіно і телебачення

Київ, 2024

Владеет языками

Английский

выше среднего

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

З дитинства я любив проводити час за комп'ютером. І коли я вперше побачив програму для монтажу відео, а на той момент це була sony vegas 13, я довго не міг від неї відірватись. Але з часом мені стало цього мало, адже я захотів стати блогером, тож я почав освоювати пакет adobe. Мені все подобалось, але лишалось відчуття, що це не зовсім те, чим я хочу займатись. І тут в моєму житті з'являється blender. Я працюю в ньому вже близько 4 років і постійно відкриваю для себе щось нове.

Захоплення та інтереси

Я вже дуже давно займаюсь орігамі. Можливо це саме те, що розвинуло в мені проосторове мислення і розуміння того, як зробити щось прекрасне за допомогою квадрату.

Роман

3d artist

Киев

21 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: стажировка / практика, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 13 часов назад