Работала в 1 компании   11 лет 10 месяцев

Банки

Експерт з продажу

Первый Украинский Международный Банк / ПУМБ

Банки

11 лет 9 месяцев

12.2012 - по настоящее время

- Консультація діючих клієнтів та залучення нових (презентація умовобслуговування та продуктів у підприємствах, розповсюдження рекламних матеріалів у людяних місцях);- Відкриття та обслуговування рахунків;- Продаж додаткових продуктів;- Оформлення та обслуговування кредитних продуктів (готівковий кредит чи кредитна картка).- Оформлення овердрафтів;- Залучення та обслуговування депозитів;- Щоденна звідність обліку БПК та конвертів ПІН.2015-2016 переведення по кар?єрній карті на посаду старшого фахівця СБФО. 2016-2017 переведення по кар?єрній карті за високі показники на посаду провідного фахівця СБФОСерпень 2017 переведення на посаду експерта відділу бізнесуфізичних осіб. В обов?язки входить ротація співробітників СБФО та навчання нових і все існуючих співробітників, також додатково виконання особистих планів з продажу. 3 початкуповномасштабного вторгнення повністю займалася обслуговування депозитарія та обслуговуванням клієнтів Persona.Зарезультатами 2023 року стала «Кращим співробітником року».

Ключевая информация

Відсутність шкідливих звичок, енергійність, ініціативність, самостійність, відповідальність, комунікабельність, швидко навчаюсь.

Училась в 1 заведении

Державний технічний універсітет

Фінанси

Алчевськ, 2007

Курсы, тренинги, сертификаты

ПУМБ

2021

Назва курсу:Продаж банківських продуктів, стандарти обслуговування, ефективність телефонних продажів, крос-продажі. Продажі «Advans», наставництво , таким чином стала сертифікованим наставником.

Ірина

Менеджер по роботі з клієнтами

Одесса

40 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад