Работал в 1 компании   2 года 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Адміністратор

Osama

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 3 месяца

06.2022 - по настоящее время


Мене звати Дар?я, мені 26 років. Маю вищу освіту за спеціальністю Екологія, також маю сина, якому 4 роки. Неодружена.
З юного віку наполегливо працюю та навчаюсь, швидко адаптуюсь до нової роботи і задач. На даний період часу я працюю в Osama Sushi. З 2022 року працювала оператором-адміністратором, але наразі, після підвищення, з 2023 року працюю адміністратором. Вся моя попередня робота була пов?язана з товаром, з продажами, тому я хочу продовжити працювати в цій галузі.
В 2024 році отримала водійське посвідчення, з того дня керую машиною, маю хороші навички водіння та впевнена за кермом, вмію обходити екстрені ситуації на дорозі.
Щодо моїх м?яких навичок, які є міжособистісні - можу виділити те, що я трудолюбива, комунікабельна, відповідальна, стресостійка та присутнє критичне мислення. Мені вдається знайти спільну мову з людьми які мають різний характер, а також подобається спілкуватись. Принципова, люблю доводити все до кінця, ідеаліст. Не боюсь висловлювати свою точку зору, навіть якщо вона суперечить іншим, чітко її висловлюю, через це вмію переконувати.
Головна моя набута тверда навичка - продаж. На попередніх роботах було безліч задач продати і я з ними впоралась, тому таке завдання я освоїла і воно мені близьке. Здатна позиціонувати, пропонувати та ідеалізувати.
Вільно володію українською та англійською мовами. Деякий період часу проживала за кордоном.
Щиро дякую Вам за приділений час для перегляду мого резюме, сподіваюсь на швидку та позитивну відповідь.

Дария

Торговий представник

Умань

30 000 грн.

26 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад