Работала в 1 компании   20 лет

Образование

Інженер навчальної лабораторії інформаційного забезпечення освітнього процесу, інспектор з перевірки

Запорізький національний університет

Образование

19 лет 11 месяцев

10.2003 - 09.2023

З 2003 року працювала у Запорізькому національному університеті:

- центр інформаційних технологій ЗНУ - інженер І категорії, провідний інженер (супровід і технічне забезпечення навчального процесу);- навчальна лабораторія інформаційного забезпечення освітнього процесу - інженер І категорії (супровід і технічне забезпечення навчального процесу, адміністратор дистанційного навчання системи Moodle, викладач навчальних курсів з основ роботи в системі Moodle для співробітників та студентів університету);

- робота у приймальній комісії ЗНУ протягом вступної кампанії 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 років на посаді методиста з приймання документів (робота із Єдиною державною базою абітурієнтів України);

- 2020-2021 навчальний рік - викладач з математики на курсах з підготовки до вступу у вищі навчальні заклади на базі ЗНУ (підготовка навчально-методичного забезпечення відповідно до вимог програми підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики).

- 2013-2017 роки - участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання для вступу в університет на посаді інструктора, старшого інструктора (організація та контроль процедури складання зовнішнього незалежного оцінювання).

Ключевая информация

Організація та проведення дитячих заходів за авторськими сценаріями; розробка методичних матеріалів з математики; дистанційне викладання математики із використанням інтерактивних методів перевірки знань (інтегроване навчання – математика + історія України + фізика + географія України + українська мова і література).

Училась в 1 заведении

Запорізький національний університет

математичний / математик-викладач

Запоріжжя, 1992

Дополнительная информация

особисті досягнення

- Вихід друком власної казки "Рожеве слоненятко", видавництво "Ліра", м. Дніпро, 2021 рік.

- Перемога в конкурсі на здобуття літературної премії Ірпеня - в номінації «Література для дітей» за збірку казок «Сирні історії родини Пармезанів».

https://itvua.tv/news/v-irpeni-nahorodyly-lavreativ-literaturnoi-premii/?fbclid=IwAR0zBab-qOsyugKtjBmPxkPRKjtTcakmuOfhFSB1hQgtR6WkumiWITabljU

- Перемога в конкурсі різдвяних творів для дітей – віршована казка «Новорічний Сантакит» . Збірка «Різдвяні казки» вийшла у жовтні 2023 року – видавництво Богдан.

https://bohdan-books.com/catalog/book/224489/

Досвід роботи

Досвід роботи:

1. 1988 р., 1989 р., 1990 р., 1991 р. - літня сезонна робота у дитячому оздоровчому таборі на посаді вихователя, старшого вихователя (наставництво та організація дозвілля дітей старшої вікової групи - 12-14 років; контроль виконання професійних обов'язків інших вихователей та керування їхньою роботою; підготовка та проведення розважальних, тематичних, виховних загальнотабірних заходів - написання сценаріїв, шиття костюмів, підготовка різноманітного устаткування).

2. 1990-1993 роки - робота за фахом в Запорізькій загальноосвітній школі N76 на посаді вчителя математики 5-11 класів (підготовка навчально-методичного забезпечення, проведення додаткових занять з учнями для підготовки до участі в математичних олімпіадах, виховна робота з учнями).

3. 1999-2001 роки - робота за фахом в Запорізькій загальноосвітній школі N80 на посаді вчителя математики 5-11 класів (підготовка навчально-методичного забезпечення, проведення додаткових занять з учнями для підготовки до участі в математичних олімпіадах, виховна робота з учнями), протягом 2000-2001 навчального року обіймала посаду заступника директора школи з виховної роботи та була відповідальною за роботу із дітьми девіантної поведінки шкіл Космічного району Запоріжжя (підготовка та проведення розважальних, тематичних, виховних, спортивно-оздоровчих загальношкільних заходів).

4. 2001-2003 роки - робота за фахом в Запорізькій загальноосвітній школі N76 на посаді вчителя математики 5-11 класів (підготовка навчально-методичного забезпечення, проведення додаткових занять з учнями для підготовки до участі в математичних олімпіадах, виховна робота з учнями).

5. 2001-2006 - літня сезонна робота на базі відпочинку "Федотова коса" на посаді аніматора (підготовка та проведення розважальних та тематичних заходів для дітей - написання сценаріїв, шиття костюмів, підготовка різноманітного устаткування та музичного супроводу).

6. З 2003 року працювала у Запорізькому національному університеті: - центр інформаційних технологій ЗНУ

- інженер І категорії, провідний інженер (супровід і технічне забезпечення навчального процесу);- навчальна лабораторія інформаційного забезпечення освітнього процесу -

інженер І категорії (супровід і технічне забезпечення навчального процесу, адміністратор дистанційного навчання системи Moodle, викладач навчальних курсів з основ роботи в системі Moodle для співробітників та студентів університету);

- робота у приймальній комісії ЗНУ протягом вступної кампанії 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 років на посаді методиста (робота із Єдиною державною базою абітурієнтів України);

- 2020-2021 навчальний рік - викладач з математики на курсах з підготовки до вступу у вищі навчальні заклади на базі ЗНУ (підготовка навчально-методичного забезпечення з відповідно до вимог програми підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики).

7. 2013-2017 роки - участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання для вступу в університет на посаді інструктора, старшого інструктора (організація та контроль процедури складання зовнішнього незалежного оцінювання).

8. У 2018 році працювала волонтером на книжковому фестивалі "Запорізька книжкова толока 2018" (організація дозвілля дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в дитячій секції фестивалю)

9. З 2019 по 2023 роки постійний позаштатний автор дитячого журналу "Вечірня казка", видавництво "Високий замок", м. Львів (написання дитячих віршованих та прозових казок).

Таранова

Викладач математики

Ивано-Франковск

54 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад