Работал в 1 компании   28 лет 5 месяцев

Телекоммуникации / Связь

Старший електромеханік звязку,Електромеханік звязку,електромонтер ліній звязку, електрослюсар.

АТ Укрзалізниця; АТ Укртелеком

Телекоммуникации / Связь

28 лет 4 месяца

03.1996 - 07.2024

Маю середньо-технічну освіту. Закінчив Дніпропетровський технікум залізничного транспорту за спеціальністю "автоматика телемеханіка та звязок ". Спеціальність технік-електрик.

Почав свою трудову діяльність по лініі звязку з березня 1996 року з посади електромонтера ліній звязку 5 розряду (міського вузла звязку), в червні місяці 1996 року мені було присвоєно 6 розряд єлектромонтера ліній звязку. На данній посаді я пропрацював до 31 січня 2003 року (на той час це вже було підприемство АТ Укртелеком).

Наступне місце роботи АкціонернеТовариство (тоді ще державне підприемство) Укрзалізниця( де безперервно працював з 02.2003 по 07.2024 рр) .Почав работу в лютому місяці 2003року з посади електрослюсаря по ремонту та обслуговування електрообладнання вагонного депо (козлові та мостові крани,тельфера , підьомники, єлектродвигуни постійного та переменного струму і т.п електроустаткування). Потім по переводу перейшов в дистанцію сигналізації та звязку на посаду електромеханіка звязку по обслуговуванню абоненськіх ліній де і працюва з 2005 по 2015рр, потім був переведенний на посаду вимірювача кабельних ліній, з повним циклом робіт по ремонту пошкодженних кабельних ліній( попередні вимірювання,дефектовка, вимірювання з метою пошука міста пошкодження, знаходження міста пошкодження, ремонт кабелю,кінцеві вимірювання параметрів кабелю). де і працював з 2015 по січень 2017рр, далі був переведенний на посаду старшого електромеханіка кабельної групи де і працював з січня місяця 2017 року і по липень 2024р. До обовязків входило організація та руководство роботою кабельної групи, ведення технічної та фінансової документації повязаної з виконанням обовязків старшого електромеханіка.

Нині у пошуку роботи.

Учился в 1 заведении

Дніпропетровський технікум залізничного транспорту

Автоматіка телемеханіка та звязок/технік-електрик

Дніпро, 1992

Владеет языками

Украинский

средний

Михайло

Менеджер по роботі з клієнтами віддалено

Днепр

15 000 грн.

54 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 18 часов назад