Работал в 7 компаниях   7 лет 11 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Красота / Фитнес / Спорт

Креативний копірайтер

plusone social impact

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

11 месяцев

08.2023 - 07.2024

Протидія російській дезинформації та пропаганді, розвінчування фейків агресора, комунікація владних реформ і міжнародних донорських ініціатив, міжнародний і внутрішній брендинг України та її інститутів. Працював над важливими соціальними питаннями з Міністерством у справах ветеранів, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури, Міністерством освіти і науки, Міністерством охорони здоров'я України, багатьма благодійними фондами та декількома силовими структурами.

Креативний директор

MONAMI ADV

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год

09.2022 - 09.2023

Креативна і стратегічна робота, супервайзинг реалізації креативних та стратегічних напрацювань для великого міжнародного бізнесу.

Голова креативу

Hoshva PR & DGTL

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год 7 месяцев

09.2021 - 04.2023

Постійна PR-підтримка та креатив через цифрові механіки. Розробка і супервайзинг імплементації комунікаційних піарних стратегій та креативних концепцій для великого міжнародного бізнесу.

Креативний директор

Skykillers

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

2 года 9 месяцев

03.2018 - 12.2020

Успішне полювання на молоді таланти, підбір, наставництво й щоденне ведення креативних та дизайн-команд. Освіта, менторство, підтримка та щоденне натхнення великої команди креативників та дизайнерів, стратегічний розвиток агенції та створення комунікаційних стратегій і креативних продуктів для великого бізнесу, зарубіжних донорів та державних інституцій. Всі кампанії та стратегії, крім основних KPI, завжди мали великий і ефективний КСВ-елемент — навіть якщо це продакт-лонч лінійки сосисок.

Контент-директор

FIRM

Красота / Фитнес / Спорт

4 года 2 месяца

01.2016 - 03.2020

Розробка та постійна корекція міжнародного розвитку бренду https://firmbarbershop.com/ через стратегування та проактивне впровадження змін. Розробка напрямів, креативна робота руками, а згодом керування командою зі створення контенту у міжнародній мережі чоловічих перукарень. Також великою частиною роботи було "заінлайнення" працівників на місцях з великою стратегією, регулярний інструктаж і контроль дотримання цінностей бренду носіями його ДНК у всіх філіях.

Креатор

Skykillers

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год 1 месяц

01.2017 - 02.2018

Креативна робота руками у великій агенції з багатьма вузькоспеціалізованими відділами та командами. Світові бренди та організації, зарубіжні донори та владні інститути у клієнтах. Кросмедійні кампанії засновані на аналітиці та стратегії, digital-ефективність та зміна поведінки людей через роботу зі стереотипами, соціальні кампанії та механіки для продажу фарми, UI/UX, цифрові продукти, дослідження та постійне міжвідділове стратегування задля кращого досвіду для клієнтів та їхніх клієнтів, завдяки digital-трансформації бізнесу.

Креативний копірайтер

MADCATSAgency

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

4 месяца

09.2016 - 01.2017

Робота в одній з найсильніших дизайн-команд країни. Брендинг та комунікаційний дизайн для свідомого та стильного середнього бізнесу з України.

Ключевая информация

Основна навичка — написання текстів будь-якого змісту і форми: від пресрелізів і медіакитів до сценаріїв відео і стратегічних карт. Як проходить моя робота? Щоденний самостійний аналіз наративів, постійні командні стратегування над існуючими та потенційними проблемами, креативна та піарна робота руками та голосом, побудова й наставництво креативних команд та супервайзинг реалізації проєктів з великим міжнародним бізнесом, зарубіжними донорами, державними інституціями та регіональними лідерами напрямів.

Учился в 1 заведении

Міжрегіональна Академія управління персоналом

Факультет соціальних наук, практична психологія

Київ, 2013

Владеет языками

Английский

выше среднего

Дополнительная информация

Портфоліо

Більше про мене та мої кращі роботи — на сайті sashazima.works

Саша

Креативний копірайтер, Креативний директор, Комунікаційний менеджер

Киев

Готов переехать: Одесса

1 000 $

34 года

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 1 месяц назад