Работала в 1 компании   6 месяцев

Услуги для населения - другое

юридичний відділ

ТОВ "ПУЕЦ"

Услуги для населения - другое

5 месяцев

04.2024 - по настоящее время

Маю посвідчення адвоката.

Складання, подання процесуальних документів (позовів, клопотань, заперечень, відзивів, заяв); складання претензій; стягнення заборгованості; аналіз, розроробка, погодження договорів; здійснення представництва в суді та в контролюючих органах; складання юридичних висновків; відповіді на запит, листи, скарги; складання запитів до підприємств і органів всіх форм власності; аналіз законодавства; консультації співробітників з будь-яких питань.

У 2001 році вступила до Університету бізнесу і права на спеціальність «Фінанси», який закінчила у липні 2006 року з кваліфікацією «Спеціаліст з фінансів»

З червня 2004р. по серпень 2004р. (під час літніх канікул) працювала у Пансіонаті «Прибій» Лікувально-оздоровчого комплексу «Маяк» ВАТ «Проектно-будівельної фірми «Херсонбуд», на посаді бухгалтера.

З квітня 2005р. по липень 2005р. (під час літніх канікул) працювала у Лікувально-оздоровчий комплекс «Маяк» ВАТ «Проектно-будівельної фірми «Херсонбуд», на посаді менеджер-адміністратор.

З квітня 2006р. по грудень 2007р. Регіональний фонд підтримки підприємництва по Херсонській області, на посаді начальника відділу консалтингових послуг, у січні 2007р. переведена на посаду заступника директора з питань Національної та Регіональної програм та інвестицій.

З травня 2006р. по грудень 2007р. Голова Громадської ради при Державній податковій інспекції у м. Херсоні.

З січня 2008р. по липень 2009р. Фінансове управлінні Херсонської міської ради на посаді головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку відділу бухгалтерського обліку та автоматизованої обробки інформації, у червні 2008р. переведена на посаду головного спеціаліста бюджетного відділу.

Маю 13 ранг державного службовця, який присвоєно 09.01.2008р., у зв’язку з прийняттям присяги державного службовця.

З липня 2009р. по грудень 2017р. працювала директором Регіонального фонду підтримки підприємництва по Херсонській області.

З вересня 2009 р. по листопад 2011 р. член Громадської ради при Державній податковій адміністрації у Херсонській області.

З січня 2010р. по липень 2011р. заступник Голови координаційної ради підприємців при Херсонській обласній державній адміністрації.

З липня 2011 року по листопад 2011р. обрана секретарем Регіональної ради підприємців при Херсонській обласній державній адміністрації.

З січня 2012р. по листопад 2017р. перебувала у відпустці по догляду за дитиною.

У серпні 2016р. поступила до Міжнародного університету бізнесу і права (м. Херсон) на факультет «Правознавство».

У січні 2018р. отримала диплом державного зразка з професійною кваліфікацією «Магістр права».

З січня 2018 року по червень 2022р юрисконсульт у ТОВ «Капітал Юрист Плюс».

27.10.2021р. отримала свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю.

З вересня по березень працювала юрисконсультом в АТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» .

З квітня по теперішній час працюю в ТОВ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ЕКСПЕРТНИЙ ЦЕНТР»

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК: MS Word, MS Excel, Internet, MS Power Point, Adobe Photoshop, АІС місцеві бюджети, Merega, Adobe Dreamweaver. Вміння користуватися державними реєстрами, сайтом судова влада. Маю досвід з організації та проведення семінарів, тренінгів, «круглих столів», свят та ін. заходів. Складання, подання процесуальних документів (позовів, клопотань, заперечень, відзивів, заяв), складання претензій, договорів, здійснення представництва в суді та органах влади, складання юридичних висновків, аналіз, складання та узгодження договорів. Спеціалізація: сімейні, господарські справи, вирішення земельних, трудових спорів, військове право.

Училась в 1 заведении

Частное высшее учебное заведение Международный университет бизнеса и права

економіка і підприємництво/спеціаліст з фінансів - 2006р.; право/магістр права -2018р.

Херсон, 2006

Владеет языками

Английский

средний

Юлія

начальник юр. відділу/департаменту, юрист,

Киев

40 лет

полная занятость

Обновлено 8 часов назад