Работала в 1 компании   25 лет 10 месяцев

Медицина и Здравоохранение

Головний бухгалтер

КНП "Переяславська БЛІЛ", КП"Амбулаторія ЗП-СМ"

Медицина и Здравоохранение

25 лет 9 месяцев

12.1998 - по настоящее время

Досвід роботи: грудень 1998 року-червень 2010 року — бухгалтер, КНП "Переяславська БЛІЛ", підприємство чисельністю 470 осіб. Функціональні обов'язки:

робота з первинною документацією; звірка і взаєморозрахунки з постачальниками і покупцями; проведення банківських операцій; підготовка і здача звітності в державні фонди(в т.ч. і об’єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ); розрахунок і нарахування заробітної плати, листів непрацездатності, відпускних, тощо; сплати податків, робота з бухгалтерськими проводками.

липень 2010р - лютий 2022р - економіст, заступник з економічних питань КНП "Переяславська БЛІЛ"(3 роки 3 місяці)

Функціональні обов'язки:

складання штатного розпису, тарифікаційних списків працівників, формування річних бюджетів, планування та контроль виконання фінансово-господарської діяльності підприємства, складання фінансових звітів для керівництва; робота по укладанню договорів з постачальниками, проведення аукціонів та оформлення документації по здачі в оренду майна; організація роботи та управління економічним відділом; робота з державними та контролюючими органами(листування, запити, скарги, тощо)

серпень 2022 і по цей час - головний бухгалтер КП "Амбулаторія ЗП-СМ"

Функціональні обов'язки:

повне ведення бухгалтерського обліку, складання бюджету та фінансового плану підприємства; формування та подача звітності до контролюючих органів; облік основних засобів, нематеріальних активів; нарахування та облік заробітної плати, аванси, відпускні, тощо; оформлення листів непрацездатності, подання заяв-розрахунків до ПФУ; робота з первинною документацією, проведення платежів у системі Клієнт Банк; робота в програмах M.E.Doc, 1C, AC-Зарплата, MS Office,Excel.

Освіта: 2003-2007рр., Переяславський університет Григорія Сковороди, факультет "Економіка підприємства", диплом магістра.

Особисті якості: уважність, відповідальність, організованість, порядність, чесність, організаторські здібності, вміння працювати з великим об'ємом інформації.

Наталія

Заступник головного бухгалтера, бухгалтер по зарплаті

Киев

44 года

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад