Работала в 2 компаниях   1 год 10 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Тимлід

MTW

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

4 месяца

10.2023 - 02.2024

Після успішного виконання обов'язків фармера, мені було запропоновано стати тимлідом. У цій ролі я керувала щоденними операціями команди, забезпечуючи ефективне виконання завдань та досягнення цілей проекту. Відповідально координувала розподіл завдань усередині команди з огляду на індивідуальні навички та здібності учасників, взаємодіяла з іншими відділами та керівництвом для забезпечення відповідності робіт команди цілям організації.

Фармер акаунтів фейсбук

MTW

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год 5 месяцев

05.2022 - 10.2023

Маю досвід роботи фармером акаунтів Facebook, що включає створення, налаштування та управління великою кількістю акаунтів для різних цілей, таких як маркетингові кампанії, дослідження ринку та підвищення взаємодії з аудиторією. Володію навичками налаштування профілів, забезпечення їх безпеки, автоматизації процесів і дотримання політик платформи. Вмію аналізувати метрики ефективності акаунтів та оптимізувати їх роботу для досягнення кращих результатів.

Ключевая информация

  • Знаю як створити якісну стратегію для просування бізнесу, як правильно позиціонувати себе на ринку, як створити якісні УТП
  • Формування айдентики (фірмового стилю) та виділення tone of voice
  • Дослідження ЦА, знаю як знайти болі та потреби клієнтів
  • Аналіз конкурентів та розуміння переваг бізнесу серед інших, чим виділитись та зацікавати авдиторію
  • Зможу донести через шапку профілю, хайлайтс та візуал найголовніше
  • Створення контент-плану та розробка рубрик
  • Розробка креативів та запуск таргетованій рекламі, щоб збільшити кількість підписніків та зацікавленність в ваших послугах/товарах бізнесу
  • Маю практичні навики на проєкті репетитора з математики та фізики

Училась в 1 заведении

Університет митної справи та фінансів

Спеціальність: фінанси, банківська справа та страхування (магістр)

Дніпро, 2024

Владеет языками

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс з SMM

Хмельницький, 2024

Пройшла інтенсивний курс з SMM, де освоїла основи створення якісної стратегії для просування бізнесу, правильного позиціонування на ринку та створення унікальних торгових пропозицій (УТП). Навчилася формувати айдентику (фірмовий стиль) та виділяти tone of voice, а також досліджувати цільову аудиторію, знаходити болі та потреби клієнтів.Отримала практичні навички аналізу конкурентів, розуміння переваг бізнесу серед інших, вміння виділитися та зацікавити аудиторію. Вмію доносити найголовніше через шапку профілю, хайлайтс та візуал, створювати контент-плани та розробляти рубрики.Освоїла розробку креативів та запуск таргетованої реклами для збільшення кількості підписників та зацікавленості в послугах або товарах бізнесу. Маю практичні навички на проєкті репетитора з математики та фізики.

Курс з таргетованої реклами

Ірпінь, 2022

Пройшла інтенсивний курс з таргетованої реклами, де освоїла основи створення, запуску та управління рекламними кампаніями в різних онлайн-платформах, включаючи Facebook та Instagram. Отримала практичні навички аналізу аудиторії та вибору оптимальних стратегій рекламного впливу для досягнення бізнес-цілей.

Дополнительная информация

Володіння редакторами

  • Дизайн: Figma, Canva
  • Монтаж: мобільні додатки

Анастасія

SMM-менеджер віддалено

Каменское, Днепропетровская обл.

23 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад