Работала в 1 компании   5 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар універсал, Су- Шеф

Ресторан "Georgia"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 5 месяцев

01.2019 - 06.2024

1.Формування замовлень на необхідну сировину, та прийом товарів з перевіркою якості та кількості з належними документами.
2.Контроль за вчасним отриманням і раціональним використанням сировини, напівфабрикатів.
3.Дотримання технології приготування та рецептури, презентація готової страви.
4.Облік продуктів і їх зберігання з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
5.Майстер класи по приготуванні Грузинських страв.
6.Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм

Ключевая информация

  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні

Училась в 1 заведении

Новочорторийський технолого-економічний фахових коледж

Ветеринарна медицина

Житомир, 2004

Оксана Олексіївна

Майстер хінкалей, Кухар універсал, Пекар

Киев

35 000 грн.

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад