Работала в 1 компании 5 лет 6 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кухар універсал, Су- Шеф
Ресторан "Georgia"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 5 месяцев
01.2019 - 06.2024
1.Формування замовлень на необхідну сировину, та прийом товарів з перевіркою якості та кількості з належними документами.
2.Контроль за вчасним отриманням і раціональним використанням сировини, напівфабрикатів.
3.Дотримання технології приготування та рецептури, презентація готової страви.
4.Облік продуктів і їх зберігання з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
5.Майстер класи по приготуванні Грузинських страв.
6.Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
2.Контроль за вчасним отриманням і раціональним використанням сировини, напівфабрикатів.
3.Дотримання технології приготування та рецептури, презентація готової страви.
4.Облік продуктів і їх зберігання з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
5.Майстер класи по приготуванні Грузинських страв.
6.Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
Ключевая информация
- Організація робочого процесу на кухні
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
Училась в 1 заведении
Новочорторийський технолого-економічний фахових коледж
Ветеринарна медицина
Житомир, 2004
Оксана Олексіївна
Оксана Олексіївна
Майстер хінкалей, Кухар універсал, Пекар
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 недели назад