Ключевая информация

Soft skills: стресостійкість, комунікативність, інтерес до людей, тактовність, емпатія, розвинута рефлексія, легка адаптація до різних умов, терпимість, спостережливість, здатність слухати та чути клієнта.

Hard skills: грамотна письмова та усна мова, знання етичних принципів, володіння сучасними методами психології, навички проведення тренінгів, навички проведення індивідуальних консультацій, володіння психологічними прийомами та методами, навички первинної психодіагностики, впевнене знання ПК та прикладних програм, знання англійської на рівні А2

Училась в 1 заведении

Вінницький соціально-економічний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

Психологія

Вінниця, 2018

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертифікат консультанта базового рівня за напрямком позитивна психотерапія

Вінниця, 2024

Здобула та відточила навики ведення консультації. Поглиблено вивчила даний даний метод психотерапії, володію техніками та інструментами, які вдало застосовую в роботі. Вдосконалювала здібності консультанта в процесі консультацій, інтервізій та супервізії. Ще більш важливим є пізнання своєї особистості, так як це також є важливою складовою для ефективного контакту в роботі з людьми.


Продовжую річне навантаження на курсі травма-консультанта в методі ППТ

Дополнительная информация

Особисті якості

Моєю сильноюстороною є те, що під час консультації я своєю особистістю випромінюю спокій,розуміння та даю багато простору клієнту. Допоміжною та необхідною властивістю консультанта, що притаманна мені є толерантність, без оціночне ставлення, емпатія, здатність встановлювати теплий контакт, терпеливість та позитивне бачення людини. Важливим є усвідомлення , що кожна людина – це шахта з дорогоцінним камінням, вона є унікальною та багатогранною.

Анастасія

Психолог

Винница

28 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад