Работал в 4 компаниях   12 лет 5 месяцев

Телекоммуникации / Связь, Торговля розничная / Retail

Координатор з підключень

Название компании скрыто

Телекоммуникации / Связь

2 года 5 месяцев

04.2022 - по настоящее время

Взаємодія з замовником. Контроль термінів підключення заявок замовника. Контроль запасів обладнання та матеріалів у бригад для своєчасного підключення заявок, організація забезпечення матеріалами і обладнанням цих бригад, проведення звірок залишків. Контроль залишків обладнання замовника на складі для своєчасного виконання заявок. Планування маршруту для бригад згідно наявних заявок.

Ведення обліку підключених заявок для формування відповідних звітів/актів для подальшого подання замовнику.

Проведення звірок по залишкам наданого обладнання замовником. Контроль оплат по актам виконаних робот.

Закупник

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

4 года 7 месяцев

08.2017 - 03.2022

Роздрібна торгівля автозапчастинами.Взаємодія за постачальниками. Контроль термінів виконання замовлень постачальниками, при необхідності корегування термінів поставки в відділи продажів. Проведення замовлень згідно з прибутковою накладною в 1С для подальшої обробки складом. Проведення звірок з постачальниками. Контроль якості прайсів від постачальників для подальшого завантаження в прайсагрегатор.

Комірник

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

4 года 4 месяца

03.2013 - 07.2017

Роздрібна торгівля автозапчастинами.Прийом ТМЦ від постачальників згідно накладних, маркування, проведення ТМЦ в ПЗ, упаковка і подальша відправка замовлень. Проведення інвентаризації.

Комірник

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

9 месяцев

01.2012 - 10.2012

Роздрібна торгівля побутовою технікою, комп. периферією, складовими ПК. Приймання ТМЦ, розміщення на території складу, відбір товару згідно накладним, проведення інвентаризації.

Ключевая информация

Захоплення електронікою/електротехнікою моє хоббі, яке у нинішніх реаліях є велике бажання конвертувати у цінні знання і навички.З практичних і теоретичних знань - читання електросхеми, datasheet, є вміння паяти DIP/SMD, дрібний ремонт електротехніки, комп'ютерної периферії. Початковий рівень моделювання в Fusion 360, початковий рівень розробки електричних схем в Proteus.Цікава тема програмування мікроконтролерів і їх використання (початковий досвід програмування AVR мікроконтролерів за допомогою програматора). Написання скетчів в Arduino IDE, написання коду на рівні "попросити ChatGPT". Теоретичне знання по збірці акумуляторних збірок.Маю 3Д принтер. Обслуговування, різноманітні калібрування принтеру не викликають складнощів. Віддруковано більше 20 кг. різноманітних видів пластику (ABS, PLA, PETG).Вміння користуватися викруткою, мультиметром, штангенциркулем, гайковим ключем і різноманітним електроінструментом на зразок лобзика, кутової шліфмашини і т.д. присутнє.Є практика роботи електриком близько пів року.Впевнений користувач ПК, впевнений користувач Excel, робота в 1С. Технічний склад розуму. Готовий вчитися, дуже цікава тема електроніки і механіки загалом.

Пріоритет Правий берег

Учился в 1 заведении

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Київське вище професійне училище водного транспорту"

Кухар

Київ, 2007

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Інженерний курс «Народний FPV», Prometheus

Київ, 2024

Навички збірки цивільного 7-дюймового FPV дрона, будова дрона, принципи його роботи, ознайомлення з характеристиками та типами антен, що використовуються для передачі відео та сигналу керування, алгоритм навчання пілотуванню FPV дронів.

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Маю водійське посвідчення категорії B

Захоплення та інтереси

Риболовля, комп'ютерні ігри, електроніка, 3Д друк.

Анонимный соискатель

Пайщик РЕА/Збиральник РЕА/Інженер по ремонту електро обладнання

Киев

Оболонский район, Подольский район, Шевченковский район

35 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад