Работала в 3 компаниях   15 лет 2 месяца

Консалтинг / Аудит, Юридические услуги, Другое

Провідний юрист

• Аудиторська фірма «АУ.КОМ», ТОВ

Консалтинг / Аудит

14 лет 7 месяцев

03.2010 - по настоящее время

Провідний юрист

• Аудиторська фірма «АУ.КОМ», ТОВ

Юридические услуги

14 лет 7 месяцев

03.2010 - по настоящее время

Я - фахівець у галузі податкового, цивільного, господарського, договірного, кримінального права (економічний блок правопорушень). Маю досвід роботи з резидентами та нерезидентами (юридичними і фізичними особами), у тому числі щодо укладання договорів позики та підготовки документів необхідних для внесення зміни до автоматизованої інформаційної системи НБУ; щодо оподаткування іноземного доходу, у тому числі отриманого від КІК (контрольованих іноземних компаній). Здійснювала юридичний супровід корпоративних клієнтів - групи сільськогосподарських підприємств (аналіз та розробка усіх видів корпоративних документів; участь у проведенні загальних зборів учасників; розробка документів для оформлення процедур формування статутного капіталу за рахунок рухомого/нерухомого майна; аналіз фінансової звітності ТОВ та документальне оформлення виплати дивідендів учасникам; супровід операцій пов’язаних з орендою та купівлею-продажом земельних ділянок; аналіз та розробка ЗЕД.

Супроводжувала судові процеси у спорах про оскарження податкових повідомлень рішень (ППР) та про визнання протиправним і скасування рішень про відповідність/невідповідність платника податку на додану вартість критеріям ризиковості (від підготовки позовних заяв до отримання судового рішення у апеляційній/касаційній інстанції).

Маю досвід спілкування з правоохоронними органами, від підготовки відповідей на запити ДБР, НАБУ, Національної поліції, АМК України, до участі у слідчих діях і формування позиції захисту в частині аналізу доказів.

Представляла інтереси клієнтів у податкових органах та під час документальних перевірок .

Здійснювала юридичний супровід правочинів з нерухомим майном, земельними ділянками (купівля-продаж, іпотека, внесення до статутного капіталу, оренда).

Начальник юридичного відділу

• ТОВ «МЕЗОН-К»

Другое

5 месяцев

03.2009 - 08.2009

Правовий супровід діяльності підприємства, розробка внутрішніх документів (наказів, інструкцій, положень) представлення інтересів товариства у судах, податкових та правоохоронних органах. Ведення претензійно-позовної та договірної роботи.

Ключевая информация

Вміння працювати у колективі, Відповідальність, Психологічна стійкість, Комунікабельність, креативність, точність, пунктуальність, прагнення до постійного професійного розвитку.

Досвід Роботи з ПКВ : певнений користувач (Windows), програми Microsoft Word, Excel, робота з правовими програмами.

Училась в 1 заведении

Одеський державний університет імені І.І. Мечникова

правознавство/спеціаліст юрист

Одеса, 2000

Владеет языками

Немецкий

базовый

В1 (Sprachschule in Deutschland).

Дополнительная информация

Особисті якості

Відсутність шкідливих звичок. Захоплення: мистецтво, нутріціологія, практики позитивного мислення і саморозвитку.

Тетяна

Провідний юрист

Одесса

40 000 грн.

47 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 2 месяца назад