Работала в 1 компании 15 лет 1 месяц
Другое
Кухар
ФОП Фаркаш М.Л.
Другое
15 лет
11.2009 - по настоящее время
Приготування їжі ,закупівля продуктів ,контроль якості продуктів та готової їжі ,розробка та корегування меню
- Кухар універсал
Ключевая информация
- Контроль за якістю продукції
- Приготування страв згідно з меню
- Підтримка чистоти на кухні
- Планування меню
- Замовлення продуктів та інвентарю
- Участь у розробці нових страв
- Ведення документації по продуктах
- Дотримання рецептур та технологій
- Організація робочого процесу на кухні
- Ведення кухонного інвентаря
Училась в 1 заведении
Українська інженерно-педагогічна академія
автоматизовані системи управління
Харків, 2003
Владеет языками
Украинский
выше среднего
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Курси кухарів української та європейської кухні
Київ, 2022
Приготування різних страв европейської та української кухні,як гарячі так і холодні блюда
Дополнительная информация
Особисті якості
Пунктуальна ,без шкідливих звичок
Олена Миколаївна
Олена Миколаївна
Кухар
Харьков
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 14 часов назад