Работала в 1 компании   13 лет 8 месяцев

Интернет

контент-менеджер, копірайтер

офлайн, онлайн

Интернет

13 лет 7 месяцев

02.2011 - по настоящее время

Копірайтер з 13-річним досвідом роботи. Працювала на різних біржах, в інтернет-магазинах, декількох компаніях різної сфери діяльності - від виробника брендового одягу, геодезичної компанії, будівельної фірми до комплексного супроводження сайтів по продажу товарів.

Маю досвід роботи контент-, сео-менеджером. Тобто працюю з сайтами давно і маю досвід роботи не тільки з адмінками, а і з організаціею рекламних компаній, в тому числі в Google Adwords.

Наразі цікавить робота копірайтера віддалено або гібридний формат співпраці.

По цій позиції маю навички написання оригінальних текстів із заданим рівнем унікальності/тошноти/води/якості на різні тематики, в тому числі сео-тексти з органічним входженням ключових слів і зазначеним в ТЗ рівнем їх частотності. Працюю з декількома сервісами перевірки показників якості тексту. При необхідності підбираю ключі, теми, формую семантичне ядро та складаю контент-план.

Відповідальна, не нехтую законом вичитки тексту, уважна до ТЗ, комунікабельна, стресостійка, маю досвід співпраці з замовниками різного темпераменту. Відповідно - вмію економити час та надавати звіт про перевірку разом із текстом. Ну і, звісно, лояльна до складного форматування/кривуватих ключів/собистих побажань/креативних ідей/нестандартних рішень та намагаюсь завжди бути в доброму гуморі.

Ключевая информация

Написання оригінальних текстів із заданим рівнем унікальності/тошноти/води/якості на різні тематики, в тому числі сео-тексти з органічним входженням ключових слів і зазначеним в ТЗ рівнем їх частотності. Працюю з декількома сервісами перевірки показників якості тексту. При необхідності підбираю ключі, теми, формую семантичне ядро та складаю контент-план.

Училась в 1 заведении

ОНЮА, КПІ

спеціаліст

Україна, 2002

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Личные качества

Стресостійкість, уважність, відповідальність, акуратність, комунікабельність, клієнтоорієнтованість, енергійність, навченість.

Цель

Отримання посади для реалізації цілей компанії за допомогою текстів.

Світлана

Контент-менеджер, копірайтер

Киев

Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

18 000 грн.

51 год

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, гибридная

Обновлено 2 месяца назад