Работал в 1 компании   9 лет 1 месяц

Медицина и Здравоохранение

Завідувач рентгенодіагностичного відділення

КНП Клінічна лікарня ПСИХІАТРІЯ

Медицина и Здравоохранение

9 лет

12.2014 - 12.2023

Розподіл та безпосереднє керівництво персоналом діагностичних кабінетів, арбітраж щодо професійних питань з лікарями інших спеціальностей та завідувачами клінічних відділень,

Ведення поточної документації рентгенодіагностичного відділення: розробка положень, службових інструкцій, графіків чергувань, відпусток, , замовлення метрологічної перевірки обладнання та протирадіаційного захисту, медичних оглядів персоналу та дозиметричного контролю.

Підготовка та подання керівництву проектів наказів, службових записок, рапортів, звітів та відповідей на звернення громадян та керівних органів (ДОЗ м. Києва, МОЗ України) щодо питань що стосуються роботи рентгенодіагностичного відділення.

Документальний супровід та представництво КНП в контролюючих інстанціях (Держатомрегулювання, Держпраці, Радіаційний Регістр, Держпродспоживслужба, Міське рентгенрадіологічне відділення та ін..) щодо ліцензування джерел іонізуючого випромінювання ( в подальшому ДІВ), реєстрації, зняття з реєстрації ДІВ, внесення змін в ліцензію, оформлення технічних та санітарних паспортів, списання апаратури та ін.

Консультації керівництва та інших лікарів щодо стратегії використання рентгенодіагностичних методів відносно попереднього діагнозу та можливостей кожного із методів.

Супровід та експлуатаційний контроль планування оновлення, купівлі, встановлення та виведення із експлуатації рентгенодіагностичного обладнання відділення.

Вмію отримувати та аналізувати прижиттєві медичні зображення отримані в процесі рентгенологічного обстеження, флюорографії, томографії, мамографії, комп’ютерної томографії, магнітно- резонансної томографії, нативних зображень (без контрасту), з контрастуванням та із подвійним контрастуванням.

Знаю чинне законодавство про охорону здоров'я та нормативні документи, що регламентують діяльність органів управління та закладів охорони здоров'я; основи права в медицині; Права, обов'язки та відповідальність лікаря-рентгенолога; Фізичні основи та біологічний вплив на людину рентгенівського випромінювання, та магнітного поля, основи радіаційної безпеки; принципи роботи сучасних рентгенодіагностичних, мамографічних, флюорографічних, КТ та МРТ апаратів, призначення їх складових частин; нормальну та патологічну анатомію і фізіологію, топографічну анатомію людини відповідно до специфіки рентгенологічних досліджень;

Клінічну симптоматику та патогенез основних захворювань людини; основні методи клініко-інструментальної діагностики; основи диспансеризації, профілактики захворювань; медичну статистику; принципи дії, призначення та послідовність використання інших променевих методів діагностики (ультразвукової, радіонуклідної, ПЕТ КТ тощо); показання та протипоказання до проведення рентгенологічних досліджень; показання та протипоказання до інвазивних лікувально-діагностичних втручань під контролем рентгеноскопії; ускладнення при проведенні лікувально-діагностичних інвазивних втручань під контролем КТ та рентгеноскопії, їх запобігання та методи лікування; особливості проведення інтраопераційних рентгенологічних досліджень; принципи асептики та антисептики;правила оформлення медичної документації; сучасну літературу за фахом та методи її узагальнення. закон України "Про охорону праці", нормативно- правові акти з охорони праці, правил пожежної безпеки України.

Володію державною мовою та застосовувати ії під час виконання службових обов'язків відповідно до закону « Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю 2020 р.

Учился в 1 заведении

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця

4й лікувальний

Київ, 2000

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Узагальнення

Я професійний інтерпретатор прижиттєвих медичних зображень . Я вмію інтерпретувати УЗД, рентген, КТ та МРТ, ФЛГ та маммограми, а також робити узагальнення променевих обстеженнь. І я знаю, який метод більш доцільний в конкретній клінічній ситуації, і чому стан пацієнта може не відповідати виявленим змінам при обстеженні.

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення - відкриті категорії А, В, ВЕ, С.

Власні мотоцикли та автомобілі, міський та турендуро- райдер та досвідчений водій.

Вміння керувати трактором

Посвдчення на право керування прогулянковим моторним судном до 75 к.с.

Військова служба

Висновок ВЛК – придатний - травень 2024р. На обліку в Печерському РВК м. Києва (дані оновлено 5.05.2024- отримано бойове розпорядження (повістка на відправку – до особливого розпорядження…)

Особисті якості

Закінчив базовий та основний курс гірського альпінізму (2023 р.) та на теперішній час навчаюся на удосконаленому альпкурсі «Рятувальні роботи в альпінізмі»

Посередній скелелаз – макс. 5с без ШТО

Ivan

Лікар рентгенолог

Киев

30 000 грн.

47 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 месяца назад