Работала в 4 компаниях   12 лет 2 месяца

IT, Торговля розничная / Retail, Архитектурные и дизайнерские бюро

2d artist

PSV Game Studio

IT

2 года 5 месяцев

02.2022 - по настоящее время

Створення персонажів, скинів, пропсів, локацій, фонів, UI та інших об'єктів для мобільних ігор. Створення рекламної графіки (промо, скріншоти, іконки, банери тощо). Створення спрайтів для стпрайт анімації. Працювала над такими проектами як серія дитячих ігор Vlad and Niki, L.O.L. Surprise!, Hippo.

Дизайнер-графік

ООО "РУШ"

Торговля розничная / Retail

3 года 7 месяцев

07.2018 - 02.2022

Працювала з власними торговими марками мережі «Єва» (косметика, догляд за тілом, догляд за волоссям, спа, продукти для малюків, товари для дому тощо). Створення фірмового стилю нових брендів. Розробка лого. Розширення лінійки поточних брендів. Редизайн лінійок та брендів. Подарункові набори. Робота з маркетинговою складовою: реклама для журналів, газет, банери на сайт та презентації. Малювання на графічному планшеты ілюстрацій для дизайну. Ретуш фото.

Дизайнер-графік

Posh Brand Design

Архитектурные и дизайнерские бюро

4 года 8 месяцев

10.2013 - 06.2018

Ретуш фото, малювання від руки та на графічному планшеті; створення дизайнів різної складності для листівок, банерів, візиток, упаковок для різних продуктів (парфумерія, косметика, новорічні упаковки, продукти харчування, алкоголь); створення графічних елементів для веб-сайтів, GIF-зображень, логотипів. Підготовка макетів до друку. Предметна фотографія. Робота зі шрифтами, леттеринг та інше.

Дизайнер-графік

ООО Каскад

Архитектурные и дизайнерские бюро

1 год 4 месяца

06.2012 - 10.2013

Дизайн новорічних подарункових упаковок, новорічна ілюстрація.

Ключевая информация

Володію навичками малювання на графічному планшеті та екрані. Працюю як з растровою, так і з векторною графікою. Вільно малюю від руки у класичних техніках. Професійно володію Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDRAW, Procreate. Аматорський рівень знань Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects. Володіння DAZ Studio на рівні - виставити фігурута світло для подальшої роботи у якості референсного матеріалу.Малюю у різних стилях, люблю експериментувати.
Моє портфоліо: yuliya_nezyat.artstation.com

Училась в 2 заведениях

Київський національний університет культури та мистецтва

Дизайн ландшафту та інтер'єру

Днепр, 2014

Дніпропетровський театрально-художний коледж

Декоративно-ужиткове мистецтво

Днепр, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

ArtCraft - 2D character design

2021

Дополнительная информация

Личные качества

Своїми перевагами вважаю комунікативність та дружелюбність, спокійний, неконфліктний характер. Легко виконую як креативну, так і рутинну роботу. Терпляча, кропітка, приділяю деталям багато уваги. Легко перемикаюся між завданнями. До всього, що роблю, докладаюсь зі здоровим перфекціонізмом. Маю творчий склад розуму, нестандартний погляд на речі. Адекватно реагую на конструктивну критику. У вільний час намагаюся освоювати щось нове (3D графіка, анімація, монтаж відео, фото, нові стилі у 2D графіці). Хоббі: малюю веб-комікси, граю у компьютерні та мобільні ігри.

Юлія Євгенівна

2d artist

Днепр

40 000 грн.

31 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 дня назад