Ключевая информация

  • Швидкий набір тексту: ~160 сим./хв.
  • Робота з офісними програмами.
  • Введення, підтримка та обробка даних: Робота з таблицями та базами даних.
  • Ручна тестування програм та додатків: Виявлення та документування помилок.
  • Аналітичні здібності: Збір, обробка та аналіз інформації; Вміння працювати з великими обсягами інформації, аналізувати та структуризувати дані.
  • Комп'ютерна грамотність: Базове володіння ПК.

Учился в 1 заведении

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Фізики, математики та інформатики/Інформатика

Умань, 2021

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Дополнительная информация

Об'єктив

Моєю головною метою є розвиток у сфері управління базами даних, де я зможу застосовувати свої аналітичні навички та забезпечувати надійність і доступність даних для ефективного функціонування організації. Шукаю можливість розвивати свої навички у сфері Оператор Баз Даних через дистанційну роботу.

Soft skills

* Відповідальність: Ефективно та вчасно виконую завдання, дотримуючись усіх встановлених дедлайнів. * Готовність працювати на результат. * Старанність: Здатний працювати довго без перерв. * Посидючість та готовність до монотонної роботи: Маю високу здатність фокусуватися на задачах і виконувати монотонну роботу. * Грамотне письмове спілкування: Вмію ефективно та грамотно спілкуватися у письмовій формі, без помилок та з дотриманням правил граматики. * Швидке навчання: Швидко освоюю нові навички та технології. * Прагнення до розвитку: Постійно навчаюсь новому та вдосконалюю свої навички. * Тайм-менеджмент: Планування та організація робочого процесу; Вчасне виконання роботи, ефективне планування та керування часом; Уважність, прискіпливість до деталей, охайність в роботі, порядок і структурованість у всьому.

Про себе

Маю 1-у групу інвалідності (ДЦП), що впливає на мовлення. Водночас, виявляю себе сильним у письмовій комунікації. Віддаю перевагу спілкуванню через письмові канали. Не дивлячись на це, я дуже хочу працювати і готовий проявити себе.

Про себе (досвід)

Хоча я не маю досвіду роботи як Оператор Баз Даних, я активно розвивав свої навички через навчання. Виконував завдання з обробки та аналізу даних. Маю незначні знання з роботи з базами даних та бажання розвиватися у сфері ІТ.

Віталій

Аналітик Баз Даних

Одесса

26 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 час назад