Работала в 2 компаниях   18 лет 10 месяцев

Промышленность и Производство, Государственный сектор

Начальник відділенння

ПрАТ "АЗОТ"

Промышленность и Производство

7 лет

07.2017 - по настоящее время

Керівництво виробничо-господарською діяльністю відділення; забезпечення ведення технологічного процесу; забезпечення своєчасної заявки та приймання у відділення сировини, щодобовий облік її витрати; керівництво персоналом відділення; забезпечення планування, обліку та збереження матеріальних цінностей; контроль та аналіз використання сировини, матеріалів, енергоресурсів; складання виробничо-технічних звітів, ведення документації; підбір, розстановка, організація роботи з кадрами відділення; організація технічного навчання персоналу відділення; відповідальність за функціонування ІСМ у відділенні; організація роботи по системі менеджменту якості (СМЯ), системі управління охороною праці (СУОП) та системі менеджменту охорони навколишнього середовища (СМНС). Робота у корпоративній системі управління "IT-Підприємство".

Інженер виробничо-технічного відділу

ДП "НЕК "Укренерго"

Государственный сектор

11 лет 8 месяцев

10.2005 - 06.2017

Ведення договірної роботи (підготовка, ведення договорів до стадії виконання, електронні закупівлі у системі ProZoro), підготовка виробничо-технічних звітів, складання планів поточних і капітальних ремонтів, складання інвестиційної програми; планування коштів на адмінстративно-господарське забезпечення на рік з наступним корегуванням їх щомісяця; складання та подання звітів з природоохоронної діяльності.

Ключевая информация

Цілеспрямована, відповідальна, маю аналітичні навички, комунікативні здібності, досвід командної роботи, підлаштовуюсь під обставини, маю лідерські якості, уважно ставлюсь до деталей. Досвідчений користувач програмними компонентами (текстовими, графічними, табличними) Microsoft, досконало володію методом "сліпого набору".

Училась в 2 заведениях

Черкаський державний технологічний університет

факультет Електронних технологій/ кваліфікація інженер-електрик

Черкаси, 2012

Волинський інститут економіки і менеджменту

Економіка і підприємництво

Черкаси, 2002

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Олена

Керівник відділу постачання

Черкассы

25 000 грн.

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 дня назад