Работал в 9 компаниях   19 лет 11 месяцев

Энергетика и Энергоносители, АПК (Агропромышленный комплекс), Государственный сектор

Директор департаменту

Міненерго

Энергетика и Энергоносители

2 года

07.2022 - по настоящее время

Організація роботи підрозділу внутрішнього аудиту міністерства; проведення аудитів, оцінка стану внутрішнього контролю об'єктів аудиту; виявлення недоліків та порушень на підставі ризик-орієнтованого підходу; написання, погодження проєкту аудиторського звіту; персональне написання рекомендацій об'єкту аудиту; організація здійснення моніторингу за виконаннм рекомендацій; надання консультацій за різними напрямами підрозділам міністерства та підприємства в сфері управління міністерства; взаємодія с правоохоорнними та судовими органами, Мінфіном; Рахунковою палатою України; ДАСУ, тощо.

Начальник відділу супроводу комерційної діяльності

ПрАТ "Укргідроенерго"

Энергетика и Энергоносители

2 года 2 месяца

04.2020 - 06.2022

Оргнанізація роботи відділу, супровід пертензійно-позовної роботи на ринку електричноїх енергії; участь від імені компанії в оновленні та прведенні у відповідність до вимог національного законодавства Правил ринку електричної енергії; представництво компанії в НЕК "Укренерго" як АР та АКО; НКРЕКП; АМКУ; Міненерго, член Аукціонного комітету купівлі-продажу електричної енергії в межах проєекту участі компанії в ПСО; формування правових позицій та підготовка представників юримдичниого підрозділу компанії до участі в судах з питань ринку електричної енергії, тощо.

Начальник юридичного відділу

АСТ, ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

8 месяцев

09.2018 - 05.2019

Супровід перевірок фіскальної служби, МНС, Мінпраці тощо, ведення експертизи комісії сортовипробувань, підготовка до реєстрації насіннєвого господарства, ведення страхових випадків, супровід реєстрацій сортів рослин, ведення договорів ЗЕД, супровід творів мистецтва для ввезення в Україну.

Ексеперт з публічних закупівель

ЦЕС ДП "НЕК "Укрэнерго"

Энергетика и Энергоносители

2 года 8 месяцев

03.2016 - 11.2018

Уповноважена особа із закупівель ЦЕС та НВЦР ОЕС України ДП "НЕК "Укренерго", начальник відділу закупівель та договірної роботи. Організація та супровід закупівель, укладання договорів та їх супровід. Представництво інтересів в АМКУ, судах, правоохоронних органах.

Начальник Управління правового забезпечення

ДП НЕК Укренерго

Энергетика и Энергоносители

2 года 9 месяцев

09.2010 - 06.2013

Організація роботи Управління у договірній та претензійно-позовній роботі. Самостійне ведення резонансних судових справ. Контроль за веденням додаткового виробництва. Організація взаємодії юридичних служб електроенергетичних систем, контролю над веденням правової роботи. Супровід міжнародних договорів відповідно до процедур та умов Світового банку та ЄБРР. Участь у переговорах. Супровід проведення тендерних національних та міжнародних процедур закупівлі. Контроль над виконанням умов договорів. Захист майнових прав інтелектуальної власності Законопроектна робота з корпоратизації підприємства, посилення відповідальності у галузі.

Заступник директора юридичного департаменту

Міністерство палива та енергетики України

Энергетика и Энергоносители

1 год 8 месяцев

12.2006 - 08.2008

Ведення корпоративної, міжнародної та аналітичної діяльності, супроводження у корпоративному управлінні підвідомчих Міністерству підприємств енергетики та атомної енергетики, реформування галузі.

Заступник директора юридичного департаменту

НАК "Нафтогаз Украины"

Энергетика и Энергоносители

2 года 9 месяцев

07.2003 - 04.2006

Підготовка та виконання рішень правління, підтримка кадрових рішень, проведення внутрішніх розслідувань, організація та супровід корпоративної політики, підготовка та супровід міжнародного співробітництва з Туркменістаном та Росією, представлення інтересів компанії як юридичного блоку з української сторони в Газотранспортному консорціумі, підготовка проектів міжурядових угод з Російською Федерацією , Туркменістаном, рішень Уряду, Парламенту України.

Експерт Служби Вице-прем'єр-міністра України

Секретаріат Кабинету Міністрів України

Государственный сектор

5 месяцев

02.2003 - 07.2003

Юридичний супровід діяльності Служби Віце-Прем'єр-міністра України, аналіз інформації та складання юридичних висновків з питань інтелектуальної власності, геральдики, оподаткування, фінансового, господарського, цивільного, кримінального законодавства. Підготовка та участь у комісіях з технопарків, міжвідомчих комісіях Віце-прем'єр-міністра України. Аналіз законопроектної роботи, робота з протоколу.

Заступник начальника юридичного відділення - начальник відділу судового захисту прав

Український інститут промислової власності, Державне підприємство

Государственный сектор

4 года 5 месяцев

08.1997 - 01.2002

Організація та ведення роботи з представництва інтересів держави у суді з питань промислової власності, аналіз та систематизація судової практики з метою застосування експертами та суддями вищих судів України особливостей правового регулювання, нормотворча діяльність, використання досвіду Патентного суду м. Мюнхена (Німеччина) у роботі з суддівським корпусом України.

Ключевая информация

Довгостроковий досвід організації роботи юридичної служби, ведення справ у судах, юр.супровід переговорів, угод, медіація, міжнародне співробітництво, будь-які процедури закупівлі. Поточний досвід уповноваженої особи із закупівель, адвокатська діяльність, діяльність у сфері внутрішнього аудиту.

Учился в 2 заведениях

Інститут підвищення кваліфікації при Харківському політехнічному унівчерситеті

інтелектуальна власність

Харків, 2000

Універсітет ім. Т.Г. Шевченка

юридичний

Київ, 1997

Владеет языками

Английский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Адвокат

Київ, 2021

Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю №10176/10 від 30.08.2021р.

Публічні закупівлі Украины-2016, 2019, 2022

Київ, 2016

Организация и проведение публичных закупок на площадках SmartTender и ProZorro, сопровождение закупок во всех органах.

FIDIC Contracts Intensive Training Course

2010

Модуль - Contract Management&Administration

Программа TACIS

2002

Business English.

Дополнительная информация

Мета

Керівник підрозділу внутрішнього аудиту компанії

Максим Володимирович

Внутрішній аудитор

Киев

Шевченковский район

48 лет

Активно ищет работу

проектная работа

Обновлено 2 дня назад