Работала в 4 компаниях   3 года 5 месяцев

IT, Другое, Промышленность и Производство

Копірайтер-рерайтер

Фрілансхант, ТОВ

IT

1 год

07.2023 - по настоящее время

Обов'язки:

1.розбір ЦА та конкурентів;

2.створення контент-план щотижня;

3.написання текстів для сторінки в Інстаграм (дописи, сторітелінг, сценарії до рілс, створюю контентні воронки та лід-магніти, тексти для гайду)

Досягнення: збільшила кількість підписників, підвищила взаємодію аудиторії з контентом (вподобання, коментарі, збереження). Клієнт почала отримувати перші замовлення через блог.

Копірайтер-рерайтер

Фрілансер

Другое

1 год

07.2023 - по настоящее время

Ніша: роботи для студентів

Обов'язки:

Пишу затребувані тексти для студентів (статті, реферати, курсові); оформлюю тексти відповідно до вимог, зазначених у методичних матеріалах.

Досягнення: написала 100+ робіт. 2 статті посіли призові місця на Всеукраїнських конкурсах.

Менеджер з продажу

ФОП Ярошович Віталій

Другое

1 год 7 месяцев

06.2020 - 01.2022

Продаж пакетів документів для виготовлення візи. Підбір кандидатів на наші вакансії за кордоном. Виставлення оголошень на різних платформах. Робота з іншими агенствами: залучення нових, налагодження співпраці, звітність щодо наданих кандидатів чи послуг. А також організація перевезень для наших кандидатів : пошук перевізників, налагодження з ними співпраці, звітність щодо наданих послуг. Робота в Bitrix 24. Підбір і навчання нових працівників в офіс у Львові. Звітність, планування бюджету, планування продажів та мотивація працівників по їхньому досягненню, нарахування працівникам заробітної плати та їхній розрахунок. Налагодження життєдіяльності офісу: організація наявності канцтоварів, заправки катриджів, інших побутових питань, оплати комунальних послуг та орендної плати, охоронних питань та послуг клінінгу.

оператор 1с

молокія

Промышленность и Производство

7 месяцев

02.2018 - 09.2018

Спілкування з клієнтами, збір замовлень та внесення замовлень в 1с. Формування накладних, внесення змін в готові накладні. Роздруківка, проштамповка і сортування пакету документів із супровідних листів, відповідно до маршруту

Ключевая информация

Аналіз ЦА, аудит профілю ( шапка, візуал, стрічка, постінг, хайлайтс, наповнення, TOV, УТП). Створення контент-плану. Написання текстів для соцмереж (сторітелінг, всі види дописів). Email-копірайтинг. Тексти для чат-ботів. Написання статей. Інфопродукти (чек-листи, гайди, конспекти). Тексти для лендингу. Редагування та коректування.

ТЕХНІЧНІ НАВИЧКИ

Microsoft Office, Bitrix24, Google Docs, 1C, Ip-phone, Notion, Binotel, Figma, Uni Talk, Canva, Zoom, VN, Google Meet, Inshot, Keepin SRM, Snapseed.

Училась в 1 заведении

Вінницький національний аграрний університет

Технолог виробництва і переробки продукції тваринництва

Вінниця, 2017

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Наставництво “Практичний копірайтинг без води”

2024

Опанувала навички написання текстів для соцмереж, сайтів, ленднінгів, гайдів, е-mail та чат-ботів. Навчилася писати під TOV клієнта. Освоїла специфіку роботи зі штучним інтелектом. Виконала всі необхідні завдання у високій якості. 


Досягнення:

Самостійно знайшла та розпочала співпрацю за кількома проектами — 2 юридичні експертні блоги та благодійний фонд

“PROфесія Копірайтер”

2023

Засвоїла базову інформацію про копірайтинг та види текстів. Опанувала загальні знання з smm-маркетингу. Навчилася структурувати текст. Дізналася як працювати з тригерами.


Досягнення: самостійно знайшла клієнта та написала 2 дописи для його сторінки в Інстаграм.

Віталіна

Копірайтер-рерайтер

Львов

17 000 грн.

29 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 день назад