Работала в 4 компаниях   2 года 5 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

кухар/касир

арізона

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Приготування бургерів,шаурми,тостів,хот догів,фритюру.Приготування заготовок.
Приймання замовлень у гостей,за телефоном,сайтом і glovo.Розрахунок за терміналом та готівкою.Робота з касовим апаратом,програмою на планшеті.Збір замовлень та видання їх кур?єрам.

кухар

фаст фуд

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

03.2023 - 08.2023

Приготування тіста на піцу.Заготовок доя піци і шаурми.Приготування соусу,нарізка компонентів ра піццу.Приготування бургерів,тостів,хот догів,шаурми.

Помічник на кухні

італійський ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

05.2022 - 12.2022

Я працювала на кухні італійського ресторану як су-шеф,помічник шеф повара.Готувала холодні та теплі закуски.Пасту,різотто,парміджано,лазанью,десерти:тірамісу і канолі.Також займалась тістом на піцу,звичайним і безглютеновим.Готувала рибу,м‘ясо.Займалась нарізками та приготуванням різних заготовок.

кухар

пляж гаваї

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2021 - 09.2021

Займалась тістом на піццу,приготуванням піцци хачапурі та їжею у фритюрі.Також хот доги,тости,лаваші,салати.Приготуванням заготовок.

Ключевая информация

• Кухар холодного цеху
• Піццайоло
• Повар в їдальню
• Шаурміст
• Кухар універсал
• Харчова промисловість

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

інформація про мене

Доброго дня,мене звати Валерія.Мені 18 років.Немаю ніякої освіти,тільки 11 класів,але маю пару років працювання на кухні.Мені дуже подобаються запари!Я працювала в м.Полтава на пляжі Гаваї,де готувала піцу,хот доги,борщ,галушки,щось по типу хачапурі,також робила заготовки.Потім 7 місяців я працювала на кухні італійського ресторану в м.Лондон.Там я також робила заготовки.Готувала пасту,різотто,працювала з фрітюром,займалася закусками,робила канолі,тірамісу та лазанью.Останнім часом я працюю в м.Полтава кухарем фаст фуду,вмію готувати бургери,тости,шаурму,хот доги,піцу також працюю з фрітюром.Готова навчатися новому,готувати нові страви та продвигатися в цьому далі і далі.Я горю роботою на кухні.Дякую.

Лера

Кухар касир адмін

Полтава

17 000 грн.

19 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад