Работал в 3 компаниях   9 лет 9 месяцев

Промышленность и Производство, Строительство

Начальник відділу охорони праці

Запорізький завод феросплавів, АТ

Промышленность и Производство

2 года 7 месяцев

12.2021 - по настоящее время

Організація роботи служби охорони праці. Контроль та організація проведення медоглядів, організація та проведення навчання працівників роботам підвищеної небезпеки, організація та проведенняя розслідування нещасних випадків. Участь в розробці методичні вказівок для проведення практичних тренінгів для персоналу підрозділів; розроблено і впроваджено графік проведення перевірок підрозділів згідно виду робіт підвищеної небезпеки; розроблено перевірочні списки згідно видів робіт підвищеної небезпеки; систематизовано облік виявлених порушень для чіткого складання планів з їх усунення та підготовки звітів; розроблені шаблони для контрольної перевірки стану вузлів та механізмів ВПМ; розроблені «пам’ятки обов’язків» для відповідальних осіб за ВПМ.

Начальник відділу охорони праці

ТОВ «МЕТПРОМБУД ІНВЕСТ»

Строительство

1 год 9 месяцев

08.2018 - 05.2020

Організація охорони праці на будівельних майданчиках. За період роботи налагоджена система управління з охорони праці, розроблені інструкції, положення; проведена атестація робочих місць працівників. Виконувався контроль проведення робіт підвищеної небезпеки на металургійних підприємствах Запоріжжя, Маріуполя, Каменского на таких об’єктах як будівництво розливних машин, капітальний ремонт доменних печей, ремонт обладнання коксохімічних заводів.

інженер з охорони праці/провідний інженер

МЕТІНВЕСТ

Промышленность и Производство

7 лет

05.2013 - 05.2020

В період з 2013 – 2020р. на посаді інженера з охорони праці на підприємствах ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГА» (Запоріжкокс, Запоріжсталь) прийнято участь у впровадженні запобіжної системи для джерел енергії «БМП» (Блокування, маркування, перевірка). Керівництво проектом із встановлення автоматичної пожежної сигналізації на підприємстві. Ведення операційного та інвестиційного бюджетів відділу охорони праці. Проведення аудитів з охорони праці на підприємствах МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГУ. Проведення навчань з робіт підвищеної небезпеки для працівників підприємства та підрядних організацій. Розробка проекту для автоматизованого реєстру підрядних організацій.

Ключевая информация

Відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, наполегливість. Здатен підтримувати спокій у складних умовах та спілкуватися з різними людьми на рівні, що створює позитивний клімат у колективі. Глибокі знаннями та досвід у своїй галузі, що дозволяє приймати обґрунтовані та поінформовані рішення. Чітке бачення майбутнього та вміння розробляти стратегії, спрямовані на досягнення довгострокових цілей

Учился в 1 заведении

Металургійний технікум Запорізької Державної інженерної академії

Обробка металів тиском

Запорожье, 2007

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Игорь

Начальник відділу охорони праці/інженер

Запорожье

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад