Работал в 6 компаниях   13 лет 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф кухар

Capone Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

02.2022 - 03.2024

• Планування та організація роботи кухні
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Керуючий рестораном

Capone Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 2 месяца

01.2021 - 03.2023

• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Керуючий рестораном

Берег

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 3 месяца

07.2018 - 10.2021

• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Су шеф

Korona

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

06.2016 - 06.2018

• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів

Кухар гарячого цеху

Горец, Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

10.2015 - 03.2016

• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Підтримка чистоти на робочому місці

Кухар універсал

Берег

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 11 месяцев

10.2010 - 09.2015

• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями

Учился в 1 заведении

Дніпропетровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного бізнесу

Кухар - кондитер

Дніпро, 2011

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Виталий Генадьевич

Керуючий рестораном

Днепр

40 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад