Работал в 6 компаниях 13 лет 4 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф кухар
Capone Bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 1 месяц
02.2022 - 03.2024
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Керуючий рестораном
Capone Bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
01.2021 - 03.2023
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Керуючий рестораном
Берег
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 3 месяца
07.2018 - 10.2021
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Су шеф
Korona
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
06.2016 - 06.2018
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
Кухар гарячого цеху
Горец, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
10.2015 - 03.2016
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Підтримка чистоти на робочому місці
Кухар універсал
Берег
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 11 месяцев
10.2010 - 09.2015
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
Учился в 1 заведении
Дніпропетровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного бізнесу
Кухар - кондитер
Дніпро, 2011
Владеет языками
Русский
свободно
Украинский
свободно
Виталий Генадьевич
Виталий Генадьевич
Керуючий рестораном
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/f97c9da7-d6d2-43ad-839c-27c87ac5035e.jpg)
Днепр
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 день назад