Ключевая информация

Володію базовими навичками програмування мовою С++. Комунікативна, добре розвинене критичне мислення, креативна та енергійна. Маю невеликий досвід у сферах обслуговування та торгівлі.
  • Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • Підготовка інгредієнтів та обладнання для роботи
  • Консультування клієнтів щодо асортименту напоїв

Училась в 1 заведении

Коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету

Інженерія програмного забезпечення

Київ, 2026

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Основи IoT

Київ, 2024

Я навчилася: Аналізувати речі та зв’язки, які складають IoT. Створювати системи датчиків / приводів за допомогою мікроконтролера Arduino. Створювати програми на Python, які забезпечують функціонал IoT для одноплатного комп'ютера Raspberry Pi. Створювати end-to-end системи IoT. Створювати систему IoT, яка може вирішити проблеми у виробництві, охороні здоров'я або енергетичних системах.

Основи кібербезпеки

Київ, 2024

Я навчилась добре розуміти характеристики "злочинців і героїв" в сфері кібербезпеки, принципи конфіденційності, цілісності і доступності, тактику, методи та процедури, які використовуються кіберзлочинцями, а також способи захисту даних і забезпечення безпеки мереж.

Основи апаратного і програмного забезпечення версії 7.0

Київ, 2024

Володію навичками: Збирання ПК: Підбір компонентів, ремонт та апгрейд комп'ютерів. Безпечна робота: Правильне використання інструментів та дотримання норм безпеки в лабораторії. Встановлення компонентів: Монтаж деталей при складанні, ремонті та модернізації ПК. Обслуговування ПК: Профілактика та усунення несправностей комп'ютерів. Windows: Встановлення, налаштування та обслуговування операційної системи Windows. Мережі: Налаштування комп'ютерів для передачі даних мережею. Інтернет: Підключення до інтернету та хмарних сервісів. Настільні ПК та мобільні пристрої: Використання, налаштування та управління. Операційні системи: Налаштування, захист та усунення несправностей в macOS, Linux та мобільних ОС. Принтери: Налаштування спільного використання принтера. Кібербезпека: Реалізація базового захисту вузла, даних та мережі. ІТ-фахівець: Розуміння ролей та відповідальностей ІТ-спеціаліста

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Займалася професійно танцями, музикою і тенісом. Вихідні часто проводжу в місцевому притулку "Благодійний Фонд 'Лапа в долоні'" як волонтер. До моїх обов'язків входить прибирання, годування і розваги для тварин. Взагалі, я цікавлюся торгівлею і кулінарією, люблю заводити нові знайомства і мені приносить задоволення спілкуватися з людьми. Я легко знаходжу спільну мову з дітьми та літніми людьми.

Angela

Помічник баристи

Киев

15 000 грн.

17 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад