Работал в 5 компаниях   7 лет 10 месяцев

Красота / Фитнес / Спорт, Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Барбер

GC Barbershop

Красота / Фитнес / Спорт

9 месяцев

08.2023 - 05.2024

Надання послуг: чоловіча стрижка, стрижка бороди, дитяча стрижка, королівське гоління, камуфлювання сивини

Менеджер з продажу

Агро-Альянс

Торговля розничная / Retail

3 года 6 месяцев

02.2020 - 08.2023

Продаж: мото тракторів, міні тракторів, тракторів та навісного обладнання до них, мотоциклів, квадроциклів, баггі. Прийом вхідних дзвінків, обробка заявок з сайту та інших ресурсів. Модерація та ведення YouTube каналу, сторінки у TikTok, Instagram, групи Facebook, Viber, Telegram. Зйомка контенту для соцмереж. Контроль доставки. Робота з запереченнями.

Менеджер оптового відділу

Скаут

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 7 месяцев

05.2018 - 12.2019

Оптовий продаж міні тракторів та навісного обладнання. Обробка та розширення клієнтської бази. Робота з запереченнями. Контроль доставки замовлення. Контроль взаєморозрахунків та документообігу з партнерами. Навчання менеджерів партнерів. Виконання плану продажів.

Менеджер з продажу

Самозайнятий

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

11.2016 - 02.2018

Продаж вживаних та нових автозапчастин по дропшиппінгу. Продаж запчастин на комерційний транспорт по телефону. Реклама на olx та у вконтакте (поки не заблокували). Контроль доставки та оплати замовлення. Робота з запереченнями. Бухгалтерія з постачальниками.

Менеджер з продажу

Авторозборка

Автомобильная промышленность и Автобизнес

5 месяцев

05.2016 - 10.2016

Продаж вживаних автозапчастин на комерційний транспорт. Продаж по телефону. Контроль доставки та оплати замовлення. Робота з запереченнями.

Ключевая информация

Комунікабельний, відповідальний, можу сам приймати рішення та нести за них відповідальність, цілеспрямований, звик працювати на результат.

Учился в 1 заведении

ЗОШ №17

Кременчук, 2011

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

SWAN CONSULTING курс Професія Експедитор

2024

Розібрали теми: види транспорту, види вантажів, процес регіонального перевезення, процес міжнародного перевезення, планування маршруту, документообіг регіональних перевезень, документообіг міжнародних перевезень, роботу на популярних транспортних біржах (lardi-trans, della, trans.eu, ati.su, sovtes), як працювати з замовниками, як працювати з перевізниками, як працювати з дебіторською заборгованістю і тд.

Партнер Плюс курс Майстер перукарського мистецтва

2023

Навчився стригти чоловіків, жінок, дітей.

Дополнительная информация

Стажування

У липні буду проходити стажування з компанією SWAN CONSULTING. Пройдемо усю воронку від пошуку транспорту, до оплати доставки.

Комп'ютерні навички

Працював з CRM та програмами складського обліку: Bitrix24, amocrm, binotel, moysklad, 1С.

Водійське посвідчення

Категорії А, В

Свій розділ

До 2016 року також багато де працював, в основному менеджером та продавцем з різними групами товару та послугами. Продавав: міжкімнатні двері, декоративні рослини, чоловічій одяг спортивній та класичний, надавав послуги рієлтора.

Захоплення та інтереси

Цікавлять вакансії диспетчера (якщо у компанії є власні авто), менеджера з логістики (без пошуку клієнтів). Бажано знайти компанію з якою зможу розвиватися в галузі транспортної логістики. Англійська зараз на дуже низькому рівні, але працюю над цим.

Микита

Диспетчер-логіст

Киев

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 часа назад