Работал в 5 компаниях   7 лет 10 месяцев

Красота / Фитнес / Спорт, Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Барбер

GC Barbershop

Красота / Фитнес / Спорт

9 месяцев

08.2023 - 05.2024

Надання послуг: чоловіча стрижка, стрижка бороди, дитяча стрижка, королівське гоління, камуфлювання сивини.

Менеджер з продажу

Агро-Альянс

Торговля розничная / Retail

3 года 6 месяцев

02.2020 - 08.2023

Продаж: мото тракторів, міні тракторів, тракторів та навісного обладнання до них, мотоциклів, квадроциклів, баггі. Прийом вхідних дзвінків, обробка заявок з сайту та інших ресурсів. Модерація та ведення YouTube каналу, сторінки у TikTok, Instagram, групи Facebook, Viber, Telegram. Зйомка контенту для соцмереж. Контроль доставки. Робота з запереченнями.

Менеджер оптового відділу

Скаут

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 7 месяцев

05.2018 - 12.2019

Оптовий продаж міні тракторів та навісного обладнання. Обробка та розширення клієнтської бази. Робота з запереченнями. Контроль доставки замовлення. Контроль взаєморозрахунків та документообігу з партнерами. Навчання менеджерів партнерів. Виконання плану продажів.

Менеджер з продажу

Самозайнятий

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

11.2016 - 02.2018

Продаж вживаних та нових автозапчастин по дропшиппінгу. Продаж запчастин на комерційний транспорт по телефону. Реклама на olx та у вконтакте (поки не заблокували). Контроль доставки та оплати замовлення. Робота з запереченнями. Бухгалтерія з постачальниками.

Менеджер з продажу

Авторозборка

Автомобильная промышленность и Автобизнес

5 месяцев

05.2016 - 10.2016

Продаж вживаних автозапчастин на комерційний транспорт. Продаж по телефону. Контроль доставки та оплати замовлення. Робота з запереченнями.

Ключевая информация

Комунікабельний, відповідальний, можу сам приймати рішення та нести за них відповідальність, цілеспрямований, звик працювати на результат.

Учился в 1 заведении

ЗОШ №17

Кременчук, 2011

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

SWAN CONSULTING курс Професія Експедитор

Київ, 2024

Розібрали теми: види транспорту, види вантажів, процес регіонального перевезення, процес міжнародного перевезення, планування маршруту, документообіг регіональних перевезень, документообіг міжнародних перевезень, роботу на популярних транспортних біржах (lardi-trans, della, trans.eu, ati.su, sovtes), як працювати з замовниками, як працювати з перевізниками, як працювати з дебіторською заборгованістю і тд.

Партнер Плюс курс Майстер перукарського мистецтва

Київ, 2023

Навчився стригти чоловіків, жінок, дітей.

Дополнительная информация

Стажування

У липні буду проходити стажування з компанією SWAN CONSULTING. Пройдемо усю воронку від пошуку транспорту, до оплати доставки.

Свій розділ

До 2016 року також багато де працював, в основному менеджером та продавцем з різними групами товару та послугами. Продавав: міжкімнатні двері, декоративні рослини, чоловічій одяг спортивній та класичний, надавав послуги рієлтора.

Водійське посвідчення

Категорії А, В

Комп'ютерні навички

Працював з CRM та програмами складського обліку: Bitrix24, amocrm, binotel, moysklad, 1С.

Захоплення та інтереси

Цікавлять вакансії диспетчера (якщо у компанії є власні авто), менеджера з логістики (без пошуку клієнтів). Бажано знайти компанію з якою зможу розвиватися в галузі транспортної логістики. Англійська зараз на дуже низькому рівні, але працюю над цим.

Микита

Логіст віддалено

Киев

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 14 часов назад