Работала в 3 компаниях   2 года 6 месяцев

Торговля розничная / Retail

Продавець-консультант

D&P perfumum

Торговля розничная / Retail

7 месяцев

10.2023 - 05.2024

Обов’язки:Привітно зустрічати та обслуговувати клієнтів, допомагаючи їм з вибором парфумів.Реклама парфумів. Комунікабельність та вміння працювати з людьми.
Клієнти до мене неодноразово поверталися і довіряли мені. 4 рази перевиконувала план. Навчилася підбирати той самий аромат, що до мене верталися навіть через 3 тижні всією сім’єю і закупалися. В день могла заробити 2000грн.

Продавець-консультант

Торгова марка АМІ

Торговля розничная / Retail

1 год

07.2022 - 07.2023

Торгова марка АМІ найбільша роздрібна мережа в Україні з продажу заточеного манікюрного та педикюрного інструменту.

Обов'язки:

— Консультація та продаж продукції компанії;

— Слідкування за порядком на торговій точці;

— Проведення переобліку;

— Комунікація з клієнтами та роздача рекламних буклетів.

Зробила 5000 грн каси за годину, коли була умова гри. Робила 3000 каси, коли клієнти приходили за чимось в 150-200 грн. Навчилася продавати навіть з роздачи візиток, могла продати найдорожчі ножиці просто з роздачі візиток.

Продавець-консультант

МАГАЗИН «ОЛКО»

Торговля розничная / Retail

8 месяцев

07.2020 - 03.2021

МАГАЗИН «ОЛКО», Київ, (Продаж жіночого одягу)

Обов'язки:

Готовність взаємодіяти із великою кількістю людей, інформування покупців про акції, спеціальні пропозиції, дисконтну програму. Знання різновиду тканин,виконання плану продажів, бажання розвиватися і любов до світу текстилю. Участь в інвентаризації та переоцінці, контроль наявності товару у торговому залі, його своєчасне поповнення, контроль наявності та відповідності цінників, передпродажна підготовка та викладення товару за стандартами мерчендайзингу. Проходження тренінгів.

3 місяця підряд одержувала сертифікат “Кращий продавець місяця” були кращі показники, проходження таємного покупця на 100%, здавання тестів. Навчилася технікам продажу «3 так» і «вибір без вибора»

Училась в 1 заведении

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва

Кравець, закрійник

Київ, 2013

Дополнительная информация

Особисті якості

Професійні навички і знання:
Досвід залучення клієнтів, досвід ведення переговорів, базовий рівень володіння ПК: Word, Excel, знання касової дисципліни, робота в програмі 1С.
Особисті якості: Комунікабельність, відповідальність, організованість, спрямованість на результат, цілеспрямованість і здатність до розвитку, здатність працювати в команді, здатність швидко навчатися.
Хобі; живопис, hand made

Бардаш

Продавець консультант одягу

Киев

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад