Работала в 5 компаниях   21 год 2 месяца

Банки

Головний фахівець Відділу внутрішнього аудиту

АТ «БАНК» (часткова зайнятість)

Банки

1 год 7 месяцев

12.2022 - по настоящее время

Обов’язки:

Проведення перевірок головного офісу та відділень банку (всі напрямки діяльності),складання звітів по результатам проведеного аудиту. Надання рекомендаційкерівництву. Моніторинг рекомендацій.

Директор Департаменту консолідовано продажу та управління активами

АТ «Дельта Банк» (ліквідація)

Банки

6 лет 1 месяц

03.2016 - 04.2022

Особистий підбір персоналу Департаменту з моменту його створення в структурібанку, розробка та впровадження внутрішніх нормативних документів (регламент,положення, посадові інструкції працівників).Найбільший об’єм продажів активів серед банків, які знаходяться в стадії ліквідації,перше місце за всіма статистичними показниками, відображеними в системіProzorro.sale.Забезпечено організацію та проведення близько 40 тис. аукціонів з реалізації активівбанку. За результатами успішних аукціонів укладено угод на понад 2 млрд. грн., щоскладає 20% від загального об’єму продажів активів банків, які знаходяться в стадіїліквідації, через систему Prozorro.sale.

Обов’язки:

Організація роботи та безпосереднє керівництво Департаментом, забезпеченнявиконання структурними підрозділами Департаменту поставлених перед нимизавдань. Формування та виконання планів з продажу активів. Контроль процесуорганізації продажу активів на електронних торгах/аукціонах та шляхомбезпосереднього продажу. Методологічне супроводження на постійній основідіяльності департаменту у відповідності до нормативних документів ФГВФО.Організація та забезпечення належної комунікації між Департаментом, іншимиструктурними підрозділами банку та ФГВФО. Підбір персоналу (кількість підлеглих40-45 осіб), організація процесу навчання новопризначених працівників.

Начальник Служби внутрішнього аудиту

ПАТ «ПРАЙМ-БАНК»

Банки

8 лет 11 месяцев

04.2007 - 03.2016

Обов’язки:

Організація роботи Служби внутрішнього аудиту. Складання річного плану перевірок,складання плану та програми аудиту. Розробка і вдосконалення методологій аудиту(програми, стандарти). Приймання управлінських рішень в межах компетенції.Перевірка головного офісу та відділень банку (всі напрямки діяльності), складаннязвітів по результатам проведеного аудиту. Надання рекомендацій керівництву. Оцінкаризиків. Супроводження зовнішніх перевірок і перевірок НБУ, співробітництво знезалежними аудиторськими компаніями.

Провідний економіст ревізійного відділу Департаменту неторгових операцій

АКБ «ПРАВЕКС-БАНК»

Банки

3 года 6 месяцев

10.2003 - 04.2007

Обов’язки:

Організація та проведення перевірок правильності здійснення співробітникамивідділень банку операцій, які супроводжує Департамент неторгових операцій.Підготовка відповідних наказів за результатами проведених перевірок. Контроль завиправленням співробітниками відділень помилок, виявлених під час проведенняперевірок. Тестування претендентів на посади керівника, бухгалтера, касира відділеньза послугами, які супроводжує Департамент неторгових операцій.

Бухгалтер відділення/ касир відділення

АКБ «ПРАВЕКС-БАНК»

Банки

11 месяцев

11.2002 - 10.2003

Обов’язки:

Обслуговування рахунків юридичних осіб, відкриття і обслуговування поточних ідепозитних рахунків фізичних осіб, операції з дорожніми чеками, перекази, здача воренду індивідуальних депозитних сейфів юридичним і фізичних особам, валюто-обмінні операції (інкасо іноземної валюти, конвертація, обмін), операції з кредитнимикартками, видача споживчих кредитів та інші операції.Прийом платежів від фізичних та юридичних осіб, операції з дорожніми чеками,валюто-обмінні операції, операції з кредитними картками, операції з продажуювілейних і пам’ятних монет, продаж банківських металів та інші операції.

Ключевая информация

повний пакет MS Offise.

Училась в 1 заведении

Українська академія банківської справи Національного банку України

економічний факультет (банківська справа)

Суми, 2002

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Ініціативна, комунікабельна, доброзичлива, націлена на результат, відповідальна.

Марина

Внутрішній аудитор в банк

Киев

65 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад