Работал в 2 компаниях   1 год 5 месяцев

IT

Flutter Developer

Commercial

IT

5 месяцев

04.2024 - по настоящее время

Currently, I am developing an app for my relatives to sell underwear. The app uses Microsoft SQL for the database, which I connected via a PHP backend. I have already designed the user interface and plan to integrate online payments and various promotional systems, such as a 20% discount on the first purchase.

Trainee Flutter developer

Danylo Kurlyak Foundation

IT

10 месяцев

06.2023 - 04.2024

I worked at the Danylo Kurlyak Foundation, where I developed various applications. For example, I created an app for washing cars and other similar projects. During my time there, I utilized libraries and technologies such as Firebase, Dio, GetIt, SharedPreferences, Hive, GetX, Bloc, and others.

Ключевая информация

GetX.

BLoC.

Hive.

Firebase notifications.

Firebase.

Flutter Localizations.

Flutter SVG.

CachedNetworkImage.

Dio.

Url_launcher.

Shared_preferences.

Path_provider.

Image_picker.

Google_maps_flutter.

Flutter_local_notifications.

Учился в 2 заведениях

Ivan Franko University

Computer Science

Львів, 2027

Foundation named after Danylo Kurlyak

Dart and Flutter Courses

Львів, 2023

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Ielts

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Про мене

Добрий день!Мене звати Олег, і я звертаюся до вас щодо вакансії Junior Flutter Developer.Я навчаюся в університеті імені Івана Франка на спеціальності «Комп'ютерні науки». Окрім навчання в університеті, я пройшов дворічний курс з програмування на Dart та Flutter. За цей час я навчився програмувати, створювати додатки та розміщувати їх у Google Play Market та App Store.Після завершення курсу мій викладач запропонував мені працювати разом з ним. Ми розробляли цікаві додатки з використанням таких технологій, як Firebase, Bloc, GetX, Dio, GetIt, Intl, SharedPreferences, SQLite та інших.Згодом я прийняв пропозицію працювати торговим представником у компанії Nestle, оскільки це було важливо для мене з фінансової точки зору. Зараз я повернувся до програмування і підтягнув свої навички з C++ та Python під час навчання в університеті. Також я самостійно продовжував працювати з Flutter.На даний момент я розробляю додаток для продажу нижньої білизни для своїх родичів. Під час цієї роботи я зіткнувся з труднощами через відсутність досвіду в роботі з бекендом, але успішно навчився працювати з базою даних Microsoft SQL і підключив її через PHP.Я готовий до будь-яких тестових завдань чи співбесід та буду радий отримати ваш відгук!

Олег

Flutter Developer

Львов

18 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад