Работал в 2 компаниях   3 года 1 месяц

Медиа / СМИ, Фармацевтика

Digital marketing specialist

Agrotimes

Медиа / СМИ

3 года

07.2021 - по настоящее время

Просуваю понад 8 різних конференцій на агротематику з 350+ відвідувачів на кожній. Створюю рекламні кампанії від розробки креативів та лендингів, до ведення та пост аналізу.
На кожен з заходів було залучено 40%+ відвідувачів саме внаслідок моєї роботи та 90% опитаних гостей заходів бачили їх рекламу перед цим.
Навчився: відчувати потреби та тригери аудиторії; як структуровано та ефективно вести роботу; як поєднувати різні джерела трафіку; бути відкритим до нестандартних чи неочевидних рішень; бути адаптивним до навколишньої ситуації;

Digital marketing specialist

Macleods Pharmaceuticals Limited

Фармацевтика

6 месяцев

08.2021 - 02.2022

Займався просуванням БАДу(дієтичної добавки). Створив новий напрямок просування через digital, розробив стратегію просування, залучив додаткових спеціалістів, здійснив ефективну постановку задач та контроль їх виконання. Особисто побудував та реалізував стратегію просування в Meta: від аналізу конкурентів та розробки лендинг-сторінки до реалізації рекламної кампанії та пост-аналізу.
Успішно керував маркетинговим бюджетом в розмірі понад 1500 доларів щомісяця, і, незважаючи на складність рекламування цього типу продукту, зумів ефективно використовувати рекламні ресурси.
Завдяки моїм зусиллям і стратегічному підходу, за оцінкою квартальних результатів компанії рівень продажів цього продукту виріс на 100%. Це досягнення підкреслює мою здатність ефективно керувати проектами, робити результативні маркетингові рішення і досягати визначених цілей. Аналітичні навички, швидка адаптація до специфіки продукту та вміння працювати з аудиторіями зіграли визначальну роль у цій роботі.

Ключевая информация

  • Розвинене критичне мислення
  • швидка адаптивність
  • креативність та готовність до нестандартних рішень
  • просунуті навички користування комп’ютером
  • ініціативність
  • якісний самоаналіз та самоконтроль
  • управління командою
  • таргетована реклама Meta
  • Google tag Manager
  • Google analytics(base)
  • написання ТЗ
  • копірайтинг
  • спічрайтинг
  • пошук та структуризація інформації.

Учился в 2 заведениях

Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"

Менеджмент соціально-комунікаційних мереж, Інтернет маркетинг

Київ, 2026

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Факультет інформатики та обчислювальної техніки / Комп‘ютерна інженерія

Київ, 2022

Владеет языками

Английский

выше среднего

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Cryptology, онлайн курс з трейдингу на базі ЗУНУ

Київ, 2023

FB 0-100, онлайн курс з digital маркетингу

Київ, 2021

Дополнительная информация

Свій розділ

Я захоплююсь технологіями та постійно вдосконалюю свої навички у сфері цифрового маркетингу та управління проектами. Вільний час проводжу, вивчаючи нові маркетингові стратегії, читаючи книги з особистісного розвитку та беручи участь у професійних семінарах і конференціях.
Також я є активним учасником громадської організації "Key Generation", де нашою метою є підготувати «ключове покоління» лідерів для повоєнної України на базі спільних цінностей та ідей.
Однією з моїх ключових особистих якостей є здатність до критичного мислення та аналітичного підходу до вирішення завдань. Я вмію швидко адаптуватися до змінних умов та знаходити нестандартні рішення у складних ситуаціях.Життєві принципи, якими керуюсь: постійне прагнення до саморозвитку, відкритість до нових знань і досвіду, відповідальність за свої дії та результат роботи, а також креативний підхід до вирішення будь-яких завдань.
Досягнення, на які хочу звернути увагу роботодавця: успішне проведення понад 8 різних конференцій для аграрної галузі, де моя робота забезпечила понад 40% відвідуваності. Також варто відзначити зростання продажів продукту компанії Macleods Pharmaceuticals Ltd. на 100% за мій період роботи.
Зараз я розширюю свої кордони та бачу себе в новій ролі, де для мене важливо мати можливість розкрити свій творчий та креативний потенціал, розвивати аналітичні навички та критичне мислення. Прагну працювати в сучасній IT компанії, націлений на сталий кар’єрний розвиток на новій посаді.

Кирило

Junior Product Manager

Киев

850 $

22 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад