Работал в 2 компаниях   21 год 5 месяцев

Промышленность и Производство, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Начальник автотранспортного парку

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ КРАСНОКУТСЬКИЙ АГРОШЛЯХБУД

Промышленность и Производство

5 лет 3 месяца

02.2019 - 05.2024

Керував виробничо-господарською діяльністю автотранспортного парку.

Організовував та забезпечував проведення роботи з перевезення небезпечних вантажів (автоцистерни, нафтохімічна продукція) згідно замовлень комерційного відділу.

Проводив планування перевезень власним та, за необхідністю, найманим транспортом.

Розробляв віріанти оптимізації та рентабельності маршрутів перевезення вантажів.

Контролював правильність витрачання паливно-мастильних матеріалів, техничних рідин, автомобільних шин, аккумуляторних батарей.

Організовував та здійснював роботу зі своєчасного проведення технічного обслуговування та поточного ремонту автотранспорту як на базі власного підприємства (авторемонтна майстерня), так і з залучанням профільних організацій з ремонту автотранспорту, здійснював контроль за технічним станом автопарку та дотриманням вимог технічної єксплуатації.

Організовував проведення ремонту автотранспорту на маршруті (за необхідності).

Проводив роботу з підбору та постачанню запасних частин, комплектуючих для проведення сервісного обслуговування, здійснював контроль за раціональним використанням матеріалів.

Здійснював контроль за фінансовими витратами автопарку та їх доцільністю, проводив розробку бюджетів на придбання запасних частин, технічне обслуговування та проведення поточного ремонту транспортних засобів, на оформлення необхідної дозвільної документації.

Здійснював планування та організовував проведення роботи з проходження транспортними засобами обов’язкового технічного контролю (ОТК), обовїязкової перевірки автоцистерн, міжнародного технічного огляду, своєчасному та у повному обсзі оформленню дозвільної документаціі на перевезення небезпечних вантажів та інше.

Здійснював контроль за дотриманням водіями вимог з питань безпеки дорожнього руху, охорони праці, правил перевезення небезпечних вантажів, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Проводив співбесіди з водіями, слюсарями з ремонту транспортних засобів, інженерним персоналом при заповненні існуючих на підприємстві вакансій.

Керував роботою водіїв, слюсарів з ремонту автотранспортних засобів. Організовував роботу зі стажування та супровіду водіїв та інших працівників автотранспортного парку у період випробувального терміну.

Вів документообіг з експлуатації автомобільного транспорту та планову звітность по автотранспортному парку.

Упорядковані військово-облікові документи. Маю группу інвалідності.

Займав керівні посади на підприемствах автомобільного транспорту та будівницьтва

підприемства автомобільного транспорту

Автомобильная промышленность и Автобизнес

16 лет

01.2001 - 01.2017

Керував діяльністю відділов та служб підприємств яка була спрямована на забезпечення безперебійної роботи автомобільної та будівельної техніки, виконання планів робіт та перевезення вантажів. Організовував, планував та здійсьнював роботу із сервісного обслуговування та ремонту автомобільної та будівельної техніки, вів контроль за дотриманням правил технічної єксплуатації автотранспорту.

Здійснював контроль за фінансовими витратами на автотранспорт та їх доцільністю.

Організовував та проводив роботу з пошуку та підбору персоналу для заповнення вакансій (водії, слюсари з ремонту автомобілів, машиністи будівельних машин).

Організовував та проводив роботу по дотриманню правил технічної єксплуатації автомобільної та будівельної техніки, дотримання персоналом правил та норм охорони праці, правил дорожнього руху та інших нормативних актів, передбаченних діючим законодавством.

Ключевая информация

Маю досвід успішної роботи за напрямком - експлуатація, ремонт та технічне обслуговування автомобільної техніки та допоміжного обладнання (досвід роботи від слюсаря з ремонту автомобілів, водія до керівника автотранспортного підприємства).

Можу працювати з великими обсягами інформації і при цьому уважний до деталей.

Вмію планувати та організовувати робочий процес свій та підлеглих. Добре знаюся на технічних питаннях.

Здатний аналізувати виробничі проблеми та ефективно шукати шляхи їх вирішення;

Готовий до ефективної роботи в команді, що не виключає персональної відповідальності за прийняті рішення;

Маю досвід ділового спілкування та листування.

Маю досвід вирішення питань з представниками державних структур, досвід підготовки та участі в проведенні різноманітних перевірок контролюючими органами.

Учился в 1 заведении

Харівський Державний Автомобильно-Дорожній Технічний Університет

АВТОМОБІЛІ ТА АВТОМОБІЛЬНЕ ХОЗЯЙСТВО

Харків, 1996

Курсы, тренинги, сертификаты

• Уповноважений з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів. Україна, Свідотство, дійсно до 18.01.2027р.

Харків, 2022

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Упорядковані військово-облікові документи. Маю группу інвалідності.

Олексій Сергійович

Керівник транспортного відділу

Харьков

51 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад